INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - STUTTGART 4-0 (ÎN TUR, 1-1)

Barcelona a umilit-o pe Stuttgart şi s-a calificat în sferturi

Lionel Messi, Messi, Argentina
Lionel Messi, Messi, Argentina

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2010 00:00

Cu Messi irezistibil, Barca s-a distrat cu şvabii, într-un joc în care Marica şi colegii săi au rămas cu ocazia de a face circuitul "Camp Nou" fără bilet

Barcelona s-a mai apropiat cu un pas de păstrarea titlului european. Aseară şi-a făcut jocul obişnuit, transformînd întîlnirea cu Stuttgart (4-0) într-o escală spre finala de la Madrid.

Absenţa lui Xavi nici nu s-a simţit. La fel după cum startul curajos al lui VfB a dat doar iluzia posibilei surprize. Pentru că Messi a arătat repede cine-i şeful pe "Camp Nou". La trei zile după hat-trick-ul cu Valencia, Leo a dirijat iarăşi orchestra lui Guardiola. Slalom special printre jaloanele albe, şut irezistibil de la marginea careului. Acelaşi argentinian a construit "triunghiul" letal cu Yaya Toure şi Pedro, care a înscris simplu. 2-0 şi lucrurile erau lămurite încă de la jumătatea primei reprize, catalanii intrînd ultrarelaxaţi la pauză, cu 65% posesie.

Actul secund a pregătit parcă deplasarea de la Zaragoza. Barca s-a revărsat continuu spre careul lui Lehmann. Şi, logic, diferenţa de pe tabelă s-a mărit. Messi a mai lovit o dată, din acelaşi loc şi aproape în acelaşi moment ca-n partea întîi, doar că a schimbat înălţimea execuţiei. 3-0 şi aventura lui Stuttgart se încheia brutal. Gross s-a resemnat, sperînd să nu ia 6 goluri ca şi cu Basel şi oferindu-i lui Marica ultimele 20 de minute pe "Camp Nou" ca amintire. Românul n-a marcat, dar a făcut-o rezerva Bojan pe final, chiar la prima atingere!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
 •  18 Martie 2010, 14:44

sa ma pis pe piticul vostru extraterestru. un zeu:))))) ce gluma homosexsualilor

 •  18 Martie 2010, 13:29

Toata lumea stie ca Messi e no. 1. Dar mie imi place foarte mult acest Bojan. L-am vazut intrand mai pe final si inscriind de mai multe ori. Mi se pare fabulos. Un talent in stare pura. Se lipeste golul de el.

 •  18 Martie 2010, 11:16

pt cei ce fac valuri cu ronalda frumoasa si fotbalista fotbalistilor messi este cu adevarat nu un profesionist ci un artist este fotbalul insasi si desi e comparat cu maradona este mai mult O´REY PELE pt si fotbal si seriozitate ultima conditie lipsindu-i lui maradona

Vezi toate comentariile (11)
Comentează