INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - INTER 2-1

BARCELONA - INTER 2-1 // Luis Suarez, fără milă! Leo Messi, slalom fabulos

Articol de - Publicat joi, 03 octombrie 2019 13:16

Barcelona a învins-o pe Inter, scor 2-1, în a doua etapă a grupelor Ligii Campionilor.

Dominată net în prima repriză, Barça a supravieţuit şi a întors meciul datorită lui Suárez, cu două execuţii formidabile, şi inspiraţiei antrenorului Valverde. Conte s-a plâns însă de un penalty refuzat.

Dacă Messi nu străluceşte şi Griezmann e dat dispărut pe teren, atunci rezolvă impasul Suárez. Barcelona a fost salvată de golgeterul uruguayan şi de paradele lui Ter Stegen (2-1) în faţa unui Inter prea risipitor şi care putea ucide meciul la pauză.

 N-a reuşit „dubla" Lautaro Martinez, în schimb a făcut-o Luis în repriza a doua, când nerazzurrii au căzut fizic. „Pistolarul" nu mai înscrisese de două ori într-un joc de Ligă de peste trei ani, de la un 7-0 cu Celtic, şi în total în ultimele două ediţii adunase la un loc două goluri. S-a dezlânţuit miercuri!  

23 de goluria marcat Luis Suárez în Ligă, dintre care uruguayanul le-a reuşit pe ultimele 14 pe Camp Nou

Messi, slalom special!

Au fost două execuţii de autor, cu ambele picioare şi în mare stil. Voleu cu dreptul de la marginea careului şi apoi, după o preluare de efect care l-a ameţit pe Godin, finalizare letală cu stângul. 

5 victoriidin tot atâtea meciuri disputate pe Camp Nou are Bacelona împotriva lui Inter în Liga Campionilor

Evoluţie apreciată cu trei stele în Marca, omul derbyului de pe Camp Nou. Din trei şuturi, Suárez a lovit ţinta cu două, spre deosebire de Lautaro, o singură dată. Primul gol interist în templul catalan din ianuarie 1970 încoace n-a fost de ajuns. Pentru că Valverde a sesizat problema echipei lui şi a mutat decisiv cu Vidal în locul lui Busquets, iar Messi, abia revenit după accidentare şi la primul meci ca integralist, a slalomat fabulos în faza decisivă a victoriei.

„Skomina a influenţat rezultatul"

Furios după primul eşec la Inter, Antonio Conte a dat vina pe arbitraj, fără a crea un alibi pentru rezultatul de la final. „Partida a fost condusă într-o singură direcţie de la început. Am văzut multe situaţii ciudate, chiar şi arbitrul trebuie să ne respecte, parcă aşa scrie pe tricoul lui. Doar vorbim despre cineva care a fluierat ultima finală. Mi-a dat cartonaş galben şi mi-a zis că data viitoare mă elimină. Am rămas cu un gust amar, nu doar pentru faza la care am avut 11 metri. Nu meritam să pierdem, dar calitatea Barcelonei a făcut diferenţa după pauză".

În minutul 54, Sensi e faultat în careu de Arthur, dar nici Skomina, nici VAR-ul Makkelie nu intevin! 

5este nota acordată de La Gazzetta dello Sport lui Skomina: „Un arbitru găzdar într-o manieră deranjantă"

„E o victorie importantă contra unei rivale directe. În fotbal sunt două reprize şi o pauză în care poţi corecta eventualele erori. Mister ne-a avertizat că am greşit la presing şi ne-am expus contraatacurilor lor rapide" - Luis Suárez, atacant Barcelona

CITEȘTE ȘI:

GENK - NAPOLI 0-0 // Theodor Jumătate a urmărit fiecare mișcare a lui Ianis Hagi în Liga Campionilor: cu ce a ieșit în evidență și momentul de maximă frustrare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează