INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MERCATO

Bombă în „afacerea” Messi » Beckham, implicat în trucul pus la cale de Barcelona!

Lionel Messi // foto: Imago Images
Lionel Messi // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 12:36 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 12:40

Planul celor de la Barcelona ar fi ca Lionel Messi să semneze cu Inter Miami, fiind împrumutat imediat clubului catalan în sezonul 2023-2024. S-ar întoarce apoi în Florida pentru a juca și a-și încheia cariera în campionatul nord-american.

Într-un interviu pentru TV3, Xavi a fost foarte clar: „Întoarcerea lui Messi la Barcelona depinde 99% de el. Dacă vrea să revină, Barca va face totul pentru a-l aduce înapoi”. Antrenorul pune presiune pe campionul mondial argentinian și, în același timp, anunță strategia clubului catalan. Îl vrea cu adevărat și e gata de orice.

Nume important pentru banca CFR-ului: a câștigat campionatul în acest sezon și a fost propus în Gruia!
CFR CLUJ
Nume important pentru banca CFR-ului: a câștigat campionatul în acest sezon și a fost propus în Gruia!

Barcelona, acord cu Beckham pentru Lionel Messi?

Un alt plan blaugrana apare acum la lumină. Potrivit L'Equipe, Barcelona ar apela la un truc. Din cauza dificultăților financiare, transferul direct al lui Messi pe Camp Nou ar fi dificil de realizat. Dar ar vrea să-l ia în urma unei înțelegeri cu Inter Miami.

Sud-americanul, 36 de ani pe 24 iunie, ar semna cu gruparea americană (patronată de David Beckham), care l-ar ceda imediat sub formă de împrumut la Barcelona, pentru sezonul 2023-2024. Pentru ca, ulterior, „La Pulga" să joace la Inter Miami și să își încheie cariera în campionatul nord-american.

Saudiții au urcat oferta pentru Lionel Messi la 1,4 miliarde!

Xavi a mai spus un lucru important în aceste negocieri: „Pe lângă fotbal, mai sunt și alte aspecte, personale și economice". Tehnicianul Barcelonei știe că saudiții insistă tot mai mult financiar.

Autoritățile de la Riad au plusat de mai multe ori în ofertele pentru Messi, ajungând la o sumă globală de 1,4 miliarde de euro pentru două sezoane cu opțiune pentru al treilea.

Un „pachet" care include nu doar prezența sa pe teren la Al-Hilal, repetând duelul cu Cristiano Ronaldo (Al-Nassr) din Clasico, ci și promovarea turismului și a candidaturii Arabiei Saudite la organizarea Mondialului din 2030, alături de Grecia și Egipt.

Jorge Messi, tatăl și agentul jucătorului argentinian, ar fi acceptat propunerea colosală a statului asiatic. Rămâne acum ca Leo să ia decizia. Barcelona sau Al-Hilal. 

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

ZECE nume pe lista neagră a lui Pochettino la Chelsea

Vedeta din Premier League care vrea numai la Manchester United! Altfel pleacă gratis în 2024

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
brentford
brentford  •  31 Mai 2023, 13:26

Ca sa vezi: "Lionel Messi reveals plans to join Newell’s Old Boys once his Barcelona career is over Argentina legend and five-time Ballon d'Or winner insists he won't play for another European club and wants to return to former club Newell's Old Boys" si "Messi said: "Every time I'm more clear that in Europe, Barcelona will be my only place. In Argentina I would like to play six months or some games in Newell's." Acelasi discurs in 2016 si in 2018,dupa care "I am impatient to start a new chapter of my career in Paris. The club and its vision are in perfect harmony with my ambitions," said the Argentina star. Armonie si ambitie pe 41 milioane petrodolari.

sughibughi
sughibughi  •  31 Mai 2023, 13:01

aberatii emise de Messi fanboys. Barcelona nu are nevoie de el, doar ca sunt politicosi si nu o zic pe fata

Vezi toate comentariile (2)
Comentează