INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - LIVERPOOL 3-0

BARCELONA - LIVERPOOL 3-0 // VIDEO+FOTO Messi a cerut penalty în prima repriză, dar arbitrul nici nu l-a băgat în seamă » Verdictul tranșant al lui Ion Crăciunescu

Hențul lui Matip a rămas fără urmări, arbitrul a lăsat jocul să continue // FOTO: Reuters +5   FOTO
Hențul lui Matip a rămas fără urmări, arbitrul a lăsat jocul să continue // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2019 00:50

Barcelona a învins-o pe Liverpool cu 3-0 în turul semifinalei din Liga Campionilor, asigurându-și în mare parte calificarea în finală. 

Totuși, catalanii au fost dezavantajați de arbitrul olandez Bjorn Kuipers pe parcursul primei reprize, când, în minutul 14, la scorul de 0-0, Messi a solicitat penalty după ce mingea l-a lovit în mână pe Joel Matip, fundașul englezilor.

Arbitrul a lăsat însă jocul să continue, spre nemulțumirea lui Messi, care a solicitat pe un ton vehement intervenția VAR.

La finalul meciului, într-o intervenție avută la TV Digi Sport, fostul arbitru Ion Crăciunescu nu a stat pe gânduri și a oferit un răspuns categoric: „Barcelona ar fi trebuit să primească penalty!”.

VIDEO cu golurile și cele mai tari faze

Citește AICI cronica meciului Barcelona - Liverpool 3-0!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
florinso
florinso  •  02 Mai 2019, 14:33

O fi duplicitar dar numai in legatura cu Craiova, in rest nu l am vazut patimas pro sau contra vreunei echipe. La faca cu cfr si viitorul, la penalty e greu sa sa dai verdicte, am vazut multe in campionatele europene cand nu s a dat si in alte cazuri s a dat penalty, asa daca a dat arbitru , e penalty, Hai Steaua, chit ca sansele sunt nule.

badeadorian
badeadorian  •  02 Mai 2019, 10:55

Craciunescu are momente cand vede bine . Dar are si momente cand vede bine dar comenteaza in functie de interese ,adica rau . Acum a vazut bine si cum nu erau implicate persoane din fotbalul romanesc a comentat corect . Oricum ramane un duplicitar .

martinpen
martinpen  •  02 Mai 2019, 10:12

Inca un exemplu care arata ca desi ai la dispozitie tehnologia VAR, tot poti sa furi daca vrei... VAR-ul este doar o cale de a "legifera" unele fraude...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează