INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - SLAVIA PRAGA 0-0

BARCELONA - SLAVIA PRAGA 0-0 // VIDEO + FOTO Cum a jucat Nicolae Stanciu în surpriza de pe Camp Nou și cât trecuse de la ultimul 0-0 catalan în Ligă acasă

Articol de - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 22:09

Barcelona a remizat pe teren propriu, 0-0 cu Slavia Praga. Cu Nicolae Stanciu folosit 63 de minute, cehii au reușit surpriza pe Camp Nou. Nico a jucat bine și a avut cea mai mare ocazie, dar MVP a fost portarul Kolar, ce l-a exasperat pe Lionel Messi.

Încă un meci bun pentru Nicolae Stanciu, optimist înaintea vizitei cu Slavia în Catalunya: „Noi ne păstrăm stilul, indiferent că înfruntăm pe Inter, Dortmund sau Barça. Suntem o echipă foarte bine pregătită fizic și nu schimbă nimic că jucăm pe Camp Nou, vom arăta la fel de ofensiv. Am văzut partida lor cu Levante, suntem în formă, ştim ce ar trebui făcut şi sper să câştigăm aici”. 

Blocat de Masopust! 

Chiar n-a glumit Nico, praghezii încep cu tupeu și ritm. O acțiune inițiată de român și risipită de Olaynka, apoi cursa până în tușă a lui Ševčík, ce îl obligă deja pe Ter Stegen la prima paradă. Barça ripostează. Semedo demarează pe dreapta, dar nu-l surprinde pe Kolar la scurt. Ambele echipe sunt foarte scurte, aleargă mult, jocul e fluent. 

Olayinka e un argint viu, Slavia arată bine și obține 5 cornere în 15 minute. Îi ține pe blaugrana la respect. Tridentul titularizat în premieră, Messi-Dembélé-Griezmann, nu livrează ocazii. Leo ia inițativa, cu două șuturi de serviciu și o „foarfecă” înaltă. Dar ce ocazie are Stanciu (27)! Servit de Olayinka, trage din poziție excelentă și mingea îl lovește în cap pe Masopust! Caută poarta și dintr-o „directă” ofertantă, diagonală pe lângă bară. Dar cel mai aproape de gol e tot Messi, cursă și un stâng care zguduie vinclul. Argentinianul nu-l învinge cu alt șut sub bară, ratează și Piqué. Kolar scoate tot! 0-0 la pauză. 

L-a faultat pe Messi 

Șeptarul praghez ajută și defensiva, chiar dacă-i constrâns la un fault de „galben” la Messi. Nu orice lovitură liberă înseamnă gol când bate „Puricele”! Slavia continuă să se apere sus și să spere pe contraatac. Emoțiile apar tot în careul oaspeților. 

Kolar îl blochează și pe nou intratul Sergi Roberto. Înscrie Vidal, dar regizorul Messi era în ofsaid evident: Oliver nu are nevoie de VAR. Imediat după (63), se termină meciul pentru Nico, înlocuit cu Hušbauer. Valverde mută și el, cu Ansu Fati și Rakitici, în criză de timp și inspirație. Salvarea e la Messi, Kolar face minuni, mai inventează un reflex fantastic. Reduta pragheză rezistă și surpriza e servită pe Camp Nou. 

14-4 a fost raportulșuturilor (6-0 cadrate) pentru Barça, ce a avut 60% posesie. La cornere, 9-6 în favoarea Slaviei

565 de zilesunt de la ultimul 0-0 făcut de Barcelona în Ligă pe Camp Nou, cu Juventus

Barcelona: Ter Stegen - Nélson Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba (46 Sergi Roberto) - F. de Jong, Busquets (68 Rakitici, Arturo Vidal - Messi, Griezmann, O. Dembélé (64 Ansu Fati)
Antrenor: Ernesto Valverde 

Slavia Praga: Kolar - Coufal, Kúdela, Frydych, Boril - Masopust (82 Provod), I. Traoré (57 Tecl), Soucek, Stanciu (63 Hušbauer), Sevcik - Olayinka
Antrenor: J. Trpišovský 
A arbitrat: Michael Oliver (Anglia) 
 

34 de meciurifără eșec este seria blaugrana în Ligă pe Camp Nou, 30 de victorii și 4 remiz

Vezi AICI rezultatele serii din UEFA Champions League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
2146208208751563
Costel Plugariu  •  06 Noiembrie 2019, 12:58

Cum a jucat si cum *** Nicolae Stanciu pe Nou Camp... Iar el nu face doua parale cand joaca in echipa Romaniei !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  06 Noiembrie 2019, 10:07

Stanciu a făcut un meci oarecare, în fața unei echipe distruse de incompetența duetului de comici Bartomeu- Valverde. Nu pot să înțeleg apatia suporterilor Barcei în atare situație. Cu ce prafuri i-o fi adormit Bartomeu de suportă toți decăderea asta, vizibilă și de pe lună?! De când e Valverde, echipa merge din rău în mai rău, nu mai are personalitate, tonus, idei, jucătorii sunt plafonați, fără ritm, oscilanți, se accidentează des. Chiar și Messi a devenit o umbră, deși mai are sclipiri datorate exclusiv geniului său. Dacă în primul an cu Valverde s-a realizat eventul, dar s-a înregistrat și rușinea eliminării în fața celor de la Roma, în al doilea s-a luat doar La Liga, succes estompat de o altă contraperformanță rușinoasă în fața lui Liverpool. Anul ăsta, după cum arată lucrurile, nu se va mai câștiga nimic. Iar Bartomeu e într-o continuă letargie. Zici că i-a stat creierul în loc!

1177177172317584
Christian Ciuca  •  06 Noiembrie 2019, 09:11

daca nu-i scotea mingea aia de gol tembelu ala de Masopust acum il ridicati toti in slavi pe Nico.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează