INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN

Bavarezii, încrezători înaintea meciului cu PSG: "Când ne-au bătut cu 3-0, se vedea că apărarea lor intră în panică"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2017 10:45

Jérôme Boateng anunță obiectivul lui Bayern, înaintea partidei cu PSG din Liga Campionilor: "Nu e important să terminăm grupa primii, ci să câștigăm ultimul meci în fața fanilor noștri. Nu ar fi o dramă dacă am termina pe locul doi".

Pe 27 septembrie, PSG a făcut Bavaria să dispară. 3-0 în Parc des Princes, acela a fost ultimul meci al italianului Ancelotti ca antrenor al lui Bayern.

Marți, 5 decembrie, 69 de zile mai târziu, nemții vor revanșa, cu Heynckes pe bancă. Și Jérôme Boateng crede că roș-albii pot învinge, descoperind punctul nevralgic al parizienilor.

"Nu am jucat în tur, dar stând în tribună am observat că, și într-un meci câștigat clar, apărarea lor era agitată, intra în panică la fiecare raid al nostru. Nu m-au impresionat", a declarat campionul mondial în L'Équipe.

Stoperul nu vrea o victorie la patru goluri diferență, pentru a-i depăși pe francezi în clasament. Vrea doar o victorie.

"Nu e important să terminăm grupa primii, ci să câștigăm ultimul meci în fața fanilor noștri. Scorul nu contează, un succes ar fi un puternic semnal pe care l-am da Europei, mai ales că noi avem încă mulți jucători accidentați. La Paris, cu excepția lui Thiago Motta, nimeni nu e lovit".

Boateng a atras atenția: "Să nu uităm. Nu noi am fost favoriți la startul grupei, nu ar fi o dramă locul doi". Locul 1? "Ar fi un miracol". 

"Astăzi, mulți văd o finală PSG - Manchester City, dar, peste șase luni, totul se poate schimba. Să investești o groază de bani în transferuri nu-ți garantează succesul"

"Acum, cu atâția accidentați, noi nu suntem favoriți. Totuși, când vom avea lotul complet, putem juca până la capăt"

"Cu Heynckes, comunicarea și antrenamentele sunt diferite radical față de perioada Ancelotti. Atmosfera a redevenit caldă, ca într-o familie"
Jérôme Boateng, apărător Bayern

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
unnumenormal
unnumenormal  •  04 Decembrie 2017, 11:57

"Cu Heynckes, comunicarea și antrenamentele sunt diferite radical față de perioada Ancelotti. Atmosfera a redevenit caldă, ca într-o familie" Jérôme Boateng, apărător Man. City.... bine ca nu l-ati trimis sa joace la PSG .... Asta se intampla cand faci asa zisul reportaj in 5 minute, copy paste

Vezi toate comentariile (1)
Comentează