INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA E

Bayern - Ajax 1-1 // Criza lui Bayern se prelungește periculos! Muller: ”Avem o problemă psihică”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 09:42

Munchenezii sunt la a 3-a partidă consecutivă fără victorie. Iar tabloidul Bild a ținut să-i amintească antrenorului Niko Kovaci că și Ancelotti a fost dat afară anul trecut după o asemenea serie.

Un sfert de oră. Atât a jucat Bayern fotbal de calitate marți seară, contra lui Ajax. Timp în care i-a ieșit de două ocazii și-un gol. Apoi, brusc, a reintrat în "tunelul" în care se află în campionat. Cu neașteptat de multe pase greșite și o lipsă crasă de idei și-a invitat practic adversarul să intre în joc, iar olandezii nu s-au lăsat prea mult rugați. Ba cu puțin noroc puteau chiar câștiga la Munchen.

"Un procent mai puțin"

"Niko Kovaci are deja parte de criza lui Carlo Ancelotti înainte de a fi dat afară", l-a taxat tabloidul Bild pe noul antrenor al bavarezilor, fără victorie de trei meciuri. Kovaci nu neagă că are o prolemă, dar dă vina pe jucători: "Ne-am dorit prea mult prea repede. Am acționat neglijent și am câștigat puține dueluri om la om.

proape fiecare al doilea balon a fost la adversar. În felul acesta n-am făcut decât să-i ușurăm misiunea lui Ajax, iar la final putem spune că noi am cîștigat un punct, nu olandezii. Mulți dintre jucători și-au închipuit probabil că totul va veni de la sine, ca-n primele șapte meciuri ale sezonului. Dar când fiecare dă pe teren cu un procent mai puțin decât în mod obișnuit, însumat reprezintă mult".

"Suntem oameni"

Simțindu-se probabil vizat, atacantul Thomas Muller s-a apărat: "La începutul sezonului am trăit cu senzația că facem totul bine. Acum am arătat multă voință, dar unele lucruri pur și simplu nu ne ies. Am avut ultimele două partide în subconștient, e clar că vorbim despre o problemă psihică. Suntem și noi oameni".

12
victorii consecutive avea Bayern în faza grupelor Ligii pe teren propriu. Serie întreruptă marți de Ajax

"Înaintea meciului ne gândeam că un punct câștigat la Munchen ar fi minunat. Acum, la ce s-a jucat, la câte ocazii am avut, putem afirma că trebuia să câștigăm.

I-am atacat pe bavarezi încă din propriul lor careu. Și nu le-a picat bine. Am fost mereu proaspeți și curajoși. I-am surprins evident cu abordarea noastră"

Erik ten Hag, antrenor Ajax Amsterdam

Vezi AICI rezumatele video și marcatorii tututor meciurilor jucate marți Champions League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1051370944892193
Petru Iustin  •  03 Octombrie 2018, 12:36

Daca nu s-au miscat sa-l ia pe Nagelsman

10209355191619210
Dani Dany  •  03 Octombrie 2018, 12:34

A fost surprinzator sa l puna antrenor pe niko kovaci. Nu e de nivelul lui bayern.

mihai_luchian
mihai_luchian  •  03 Octombrie 2018, 11:10

Antenorul are o problemă de percepție. El trebuie sa conștientizeze ce jucători antrenează. Majoritatea mult peste nivelul lui atunci când juca. Nu poate impune respect cu cariera lui, ca Zidane de exemplu. Dacă nici nu știe carte, ceea ce este plauzibil și mai face și nepotisme (am impresia ca frac-su e secund sau ceva de genul) va zbura repede. Mai ales că e și arogant și plin de el. In Bavaria nu există răbdare. Seamănă cu povestea lui Peter Bosz la BVB. Adversarii i-au citit jocul imediat, Peter nu știa suficient cât să schimbe tactica in plin campionat și in final l-au repudiat și jucătorii. Părerea mea, 60% șanse să plece. Hallo Dardai?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează