INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BAYERN 0-1 (3-3 LA GENERAL)

Hansi Flick pleacă de la Bayern după eliminarea din UCL: „Va fi selecționerul Germaniei!” + cu cine negociază bavarezii

Hansi Flick pare gata să plece de la Bayern Munchen // FOTO: Guliver/GettyImages +22   FOTO
Hansi Flick pare gata să plece de la Bayern Munchen // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 00:44 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 10:26

Bayern Munchen a câștigat în Franța, 1-0 cu PSG, dar parizienii merg în semifinalele Ligii Campionilor, după 3-2 în tur.

După acest meci, legendarul Lothar Matthäus (60 de ani) a făcut o dezvăluire spectaculoasă. Fostul jucător susține că Bayern va rămâne fără antrenor la finalul acestului sezon, Hansi Flick urmând a părăsi clubul.

Hansi Flick pleacă de la Bayern la naționala Germaniei

„Hansi Flick are o ofertă de la naționala Germaniei și va pleca la finalul sezonului”, a spus Lothar Matthäus pentru Sky Sports Germania.

Hans-Dieter Flick (56 de ani) a preluat-o pe Bayern în noiembrie 2019 și a câștigat 6 trofee: Champions League, Bundesliga, Cupa Germaniei, Supercupa Germaniei, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.

El a mai lucrat la naționala Germaniei, din 2006 în 2014, ca antrenor secund, și ar urma să devină selecționer după EURO, când Joachim Low va pleca. 

Nagelsmann dorit de Bayern Munchen

Matthaus susține că Bayern i-a găsit deja înlocuitorul: Julian Nagelsmann, aflat în prezent la RB Leipzig.

În vârstă de doar 33 de ani, Nagelsmann este considerat a fi unul dintre cei mai talentați antrenori din lume și a impresionat până acum la Hoffenheim și la Leipzig, club pe care-l antrenează din iulie 2019. Neamțul se află și în vizorul Barcelonei.

VIDEO Imagini tari de la succesul lui Bayern Munchen de la Campionatul Mondial al Cluburilor

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Campioana Europei, OUT din UCL! PSG pierde acasă, dar o elimină pe Bayern și merge în semifinale

Chelsea e în semifinalele Champions League! Londonezii se califică deși au pierdut returul » Gol de generic marcat în minutul 90+3

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1776838129237061
Constantin Sandru  •  14 Aprilie 2021, 12:38

Totul este o "stire" bazata pe parerea astuia.Locuiesc in Germania de peste 35 de ani,si sint fan-ul celor de la Bayern,ba chiar si membru sustinator.Nu am auzit pina acum ca le pleaca antrenorul.Ok,el are divergente cu Salihamidzic,dar are contract pina in 2023,dar de aici pina la plecare,sorry,dar scrieti minciuni .Matthäus vrea sa fie antrenor la nationala,dar nu prea poate,ca nu e nimic de capul lui ca antrenor.Ca jucator,jos palaria,dar ca antrenor...Nu mai publicati zvonuri va rog.

mandelu
mandelu  •  14 Aprilie 2021, 09:23

Se vorbeste ca face schimb cu Multescu.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  14 Aprilie 2021, 09:18

Mă intreb cit de repede vor corecta 2020 cu 2019, anul real cind Flick a venit la Bayern?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează