INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PLAY-OFF CL / BENFICA - PAOK 1-1

Benfica - PAOK 1-1 // Răzvan Lucescu a acuzat arbitrajul: ”N-a fost penalty, să fie clar! Mazici a greșit”

Foto: paokfc.gr
Foto: paokfc.gr

Articol de - Publicat miercuri, 22 august 2018 09:10

Răzvan Lucescu a acuzat arbitrajul sârbului Milorad Mazici și susține că în final, echipa sa a scăpat victoria printre degete

PAOK Salonic a ieșit bine din prima confruntare a "dublei" cu Benfica (1-1). Însă antrenorul Răzvan Lucescu crede că se putea și mai bine dacă "centralul" Milorad Mazici nu le acorda portughezilor penalty-ul din finalul primei reprize, transformat de Pizzi pentru 1-0 (45). Mazici a văzut fault la intervenția lui Mauricio asupra lui Gedson Fernandes, interpretare cu care Lucescu nu este de acord.

Vehement

"Să fie clar! N-a fost penalty! Și nu mă joc când spun asta. Arbitrul este om, iar greșelile făcute de el astăzi sunt semnificative, dar nu putem spune nimic altceva. Și cu Spartak Moscova am văzut ce gafe de arbitraj s-au comis împotriva noastră, dar se întâmplă", a comentat tehnicianul român, care a protestat vehement și pe teren.

"Presiune mare"

Lucescu a fost nemulțumit și cu jocul echipei sale din prima repriză: "A fost extrem de dificil să rezistăm. Benfica a exercitat o mare presiune asupra careului nostru. Am fost la un pas să sucombăm. Am început prin a pierde mingi foarte ușor și le-am permis portughezilor să vină peste noi. Au obținut acel penalty și și-au creat două, trei ocazii mari. În partea a doua, am avut în Warda un jucător care a schimbat cursul jocului și la final pot spune că am scăpat victoria printre degete în fața unei echipe foarte bune".

5
meciuri fără eșec are PAOK în actuala campanie din Liga Campionilor: 3 victorii, două remize

"Suntem neînvinși în acest sezon. Și mă simt foarte responsabil. Așteptările sunt mari, din partea tuturor. E un vis pe care vrem să-l împlinim și o mare voință din partea tuturor.

Warda și-a îmbunătățit foarte mult jocul. O echipă n-are succes doar cu fotbaliștii din primul unsprezece. Obiectivele sunt atinse și cu jucători care vin de pe bancă"

Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (17)
107655353408161
Nicusor Potop  •  22 August 2018, 19:14

Ce naste din bulibasa, arbitru il înjură.....

alexbibirica1
alexbibirica1  •  22 August 2018, 14:42

normal ca n-a fost penalty ! domnul Mazici are o maniera de arbitraj inteleasa doar de el... de multe ori da senzatia ca ar fi partizanul uneia dintre echipele pe care le arbitreaza.

romeverest
romeverest  •  22 August 2018, 14:33

Zici ca este copia fidela a lui ta-su !! Niciodata ei nu sunt vinovati de anumite insuccese, ci numai arbitri, federatiile, Uefa sau Fifa !! Sa fie multumit de rezultat, doarece Benfica a fost mai buna, iar la Salonic va avea viata grea cu ei !!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează