INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CELTIC - CFR CLUJ 3-4

CELTIC - CFR CLUJ 3-4 // Dan Petrescu a dezvăluit cum și-a motivat jucătorii: „Le-am închis gura tuturor!” » Ce le-a arătat înainte de meci

Articol de - Publicat miercuri, 14 august 2019 00:45

CFR Cluj s-a calificat eroic în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a învins-o pe Celtic, scor 4-3, în Scoția, iar Dan Petrescu a dezvăluit cum și-a motivat jucătorii înainte de meci.

  • CFR Cluj va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Slavia Praga  
  • Partidele din play-off se joacă pe 20 august, în Gruia, respectiv 27 august, la Praga

Vezi AICI desfășurarea partidei 

„Suntem toți foarte fericiți și mândri că am reprezentat România cu cinste. Sunt mulțumit de faptul că am închis gura celor care au spus că CFR nu a meritat campionatele pe care le-a luat și că suntem o echipă fantastică și am meritat victoria. Am fost supărat pe toată lumea, pentru că încă se mai punea la îndoială valoarea mea. Am eliminat din Liga Campionilor trei echipe mai bune decât noi. Gândiți-vă câte goluri am marcat în ultimele goluri din campionat și din Champions League. Mulți nu vor mai avea ce să mai scrie și vor arăta respect mult timp.  

Jucătorii sunt senzaționali! M-am întors din China pentru acest grup minunat. Le-am spus că dacă ne apărăm nu avem nicio șansă, că trebuie să facem pressing sus, că altfel nu avem nicio șansă. Înainte să plecăm la meci, le-am pus cele patru goluri pe care le-am marcat cu Urziceniul la Glasgow și am încheiat ședința tehnică punându-ne de acord că noi vrem să jucăm în Liga Campionilor, nu în Europa League. Gândul meu e deja la meciul cu Sepsi. Ce Slavia? Mă gândesc la primul meci oficial. Eu respect toate competițiile”, a spus Dan Petrescu, la TV Digi Sport.  

Declarațiile lui Dan Petrescu la conferința de presă: 

VEZI ȘI:

CELTIC - CFR CLUJ 3-4 // Nume grele din fotbalul românesc, la picioarele CFR-ului: „E o lecție pentru toată lumea! Jos pălăria!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (66)
adriann_
adriann_  •  15 August 2019, 18:15
Postat de gigi_becali_6 pe 14 August 2019, 18:57

Deocamdata CFR s-a calificat in Europa League. Asa , si ? Steaua s-a calificat in Europa de 14 ori in ultimii 16 ani. Punct.

Micule gigist, era voba de faptul ca echipa ciobanului s-a facut de ras intr-o grupa cu Arsenal si Real in vreme ce CFR a facut 10 puncte (!!!) intr-o grupa cu Man Utd si Galata, castigand pe Old Trafford. Stai jos, nota 1.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  14 August 2019, 20:28

Nu, domnule Petrescu, nu ai inchis gura tuturor caci tocmai ai deschis gura suporterilor Stintei si celor de la FCSB care, daca mai aveau indoieli, acum au priceput ce inseamna sa ai un antrenor foarte capabil pe banca... sau, ca in cazul lor, un nimeni antrenor.

gigi_becali_6
gigi_becali_6  •  14 August 2019, 18:57
Postat de adriann_ pe 14 August 2019, 13:35

Nu exista comparatie cu umilintele suferite de echipa ciobanului in grupa cu Real si Arsenal.

Deocamdata CFR s-a calificat in Europa League. Asa , si ? Steaua s-a calificat in Europa de 14 ori in ultimii 16 ani. Punct.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează