INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CELTIC - CFR CLUJ 3-4

CELTIC - CFR CLUJ 3-4 // Note GSP: Eroul Omrani și antrenorul Dan Petrescu au fost perfecți! Cât au luat Țucudean, Deac și Djokovic după evoluțiile magistrale de pe „Celtic Park”

Billel Omrani a fost perfect contra lui Celtic // foto: Reuters
Billel Omrani a fost perfect contra lui Celtic // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2019 01:55

CFR Cluj s-a calificat marți seara în play-off-ul Ligii Campionilor după victoria răsunătoare reușită în deplasare cu Celtic Glasgow, scor 4-3. Ardelenii avansează astfel în play-off-ul Ligii Campionilor după una dintre cele mai frumoase seri trăite de fotbalul românesc în ultimii ani. 

  • CFR Cluj va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Slavia Praga  
  • Partida tur din play-off se joacă pe 20 august, în Gruia, returul fiind pe 27 august, la Praga

Omrani a fost perfect! La fel și Petrescu!

Eroul incontestabil al victoriei de pe „Celtic Park” a fost Billel Omrani, cel care a devenit în această vară cel mai mare pericol din atacul campioanei. Omrani a transformat penalty-ul prin care CFR a făcut 2-2 și, cu o prezență de spirit demnă de un atacant autentic, a înscris golul de 3-3, cel care a întors definitiv soarta calificării. Acesta a primit nota 10 din partea Gazetei Sporturilor. 

Tot cu 10 a fost notat și Dan Petrescu, „arhitectul” echipei care a trecut până acum de trei tururi preliminare în drumul spre play-off-ul Champions League.  

Neobositul Ciprian Deac, unul dintre jucătorii reprezentativi ai CFR-ului, a fost un alt jucător care a impresionat aseară. Acesta a deschis scorul în minutul 27 și a rezistat în teren până la final, el fiind cel care a dezvoltat numeroasele contraatacuri avute de „feroviari”, fiind notat cu 9.

Țucudean, golul descătușării

Intrat pe teren în minutul 46, George Țucudean a înscris în prelungiri golul victoriei, grație unei execuții de mare efect. Golgeterul ultimelor două sezoane a fost un alt remarcat al CFR-ului, acesta fiind recompensat cu nota 8. 

Tot 8 a primit și Damjan Djokovic, croatul care a făcut aseară o nouă partidă de ținut minte, fiind cel care a asigurat în permamență fluența compartimentelor.

Ambele apărări au dat emoții

Defensiva CFR-ului n-a mai arătat însă la fel de impenetrabilă ca în alte meciuri. Fundașii Burcă, Vinicius și Susic au primit nota 6, toți fiind nesiguri la golurile celor de la Celtic.

În același timp, apărarea scoțienilor s-a dovedit a fi principala lor vulnerabilitate. Portarul Bain a luat nota 4, în timp ce fundașii Ajer, Simonuvoci și Elhamed au primit toți 5, aceeași primită și de antrenorul Neil Lennon, cel care nu a fost în stare să securizeze calificarea deși Celtic a condus de două ori.

Vezi și: 

VIDEO+FOTO Ce nu s-a văzut la TV: George Țucudean a plâns în hohote după gol + cum s-a trăit calificarea istorică: imagini de colecție

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

CELTIC - CFR CLUJ 3-4 // Note GSP: Eroul Omrani și antrenorul Dan Petrescu au fost perfecți! Cât au luat Țucudean, Deac și Djokovic după evoluțiile magistrale de pe „Celtic Park”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
dublin99
dublin99  •  14 August 2019, 19:24

Bravo CFR! Bravo Dan Petrescu! In sezonul asta joaca altceva.

1594919290584499
Romica Marcut  •  14 August 2019, 17:29

pai sa vedem..... cred si arbitrul{{{{ungur ,, cel care a arbitrat cu Celtic}}}asta vrea sa ii vada campioni... haideti sa ne vedem de fotbal si apropo CFR e aproape de liga campionilor

cipinho79
cipinho79  •  14 August 2019, 16:19
Postat de bigbolo pe 14 August 2019, 12:49

Doar tie ti se pare interesanta o reactie din partea lui Becali. Noua, nu! Ai gasit cate o hiba la fiecare gol al CFR-lui. Te-as acuza de gigism, ca dovezi sunt destule...

nu mai sunt fan fotbal de multi ani, dar mai urmaresc de la distanta si apreciez performanta in rarele momente cand aceasta vine! de asta felicit CFR-ul. si nu, nu sunt fan Gigi Becali, poti vedea comentariile mele oricand, Becali e un parvenit, total afon in ale fotbalului, dar care inca incearca (pe banii lui) :))) comentariul precedent e doar un semnal de alarma pentru CFR, ca nu toate au fost roz in acest meci, apararea facut greseli grave de pozitionare si daca Dan Petrescu nu rectifica aceste greseli, in confruntarea cu Slavia ar putea fi decisive. Cu Celtic CFR a castigat miraculos cu un adversar mai puternic, pe teren ostil (60.000 de fani scotieni), cu arbitri ostili (penalty neacordat) si de asta merita felicitari !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează