INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CELTIC - CFR CLUJ 3-4

CELTIC - CFR CLUJ 3-4 // VIDEO Declarații la superlativ despre CFR, în direct la GSP Live: „O lecție predată tuturor echipelor din Liga 1!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2019 01:12

Lucian Goian, 36 de ani, fost fundaș la CFR Cluj, a comentat, în direct la GSP Live, succesul de excepție reușit de ardeleni în deplasare cu Celtic Glasgow, scor 4-3.  

  • CFR Cluj va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Slavia Praga  
  • Partida tur din play-off se joacă pe 20 august, în Gruia, returul fiind pe 27 august, la Praga

„CFR a demonstrat tuturor că e cea mai puternică echipă din România, cu cel mai bun antrenor. A predat o lecție de fotbal tuturor echipelor din Liga 1. Nu ai ce să le reproșezi jucătorilor, au făcut un meci perfect, în ciuda golurilor încasate. Au primit goluri pentru că au fost supuși presiunii, dar eu am fost sigur că se vor califica.

E un lucru mare să revii de două ori în deplasare, mai ales într-o asemenea atmosferă. E o calificare meritată! Jucătorii CFR-ului au alergat extraordinar de mult, chiar sunt curios câți kilometri a alergat Damjan Djokovic. L-am văzut numai în sprinturi”, a declarat fundașul, la emisiunea GSP Live. 

Goian e optimist că CFR Cluj poate să o elimine și pe Slavia Praga, ultima echipă care stă în calea accederii în grupele Ligii Campionilor.

„Cred că CFR poate trece și de Slavia, dacă e să ne raportăm la cum a jucat în aceste tururi preliminare. A arătat un joc complet, cei de acolo au fost foarte bine atât în defensivă, cât și în ofensivă. CFR a demonstrat că poate juca de la egal la egal cu adversari de calibru.

Ar fi o calificare meritată, mai ales din punct de vedere financiar, pentru că CFR e echipa care a investit cel mai mult în ultimii ani. E un club care oferă salarii foarte mari și cred că au cheltuit foarte mulți bani și ar fi timpul să se califice în grupe”, a mai spus Lucian Goian. 

Vezi și: 

CELTIC - CFR CLUJ 3-4 // Dan Petrescu a dezvăluit cum și-a motivat jucătorii: „Le-am închis gura tuturor!” » Ce le-a arătat înainte de meci 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
daniaania
daniaania  •  14 August 2019, 10:25

Multumim Lucian pentru cuvintele frumoase, succes pe unde mergi !!!! HAI CFR !!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează