INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CELTIC - CFR CLUJ

CELTIC - CFR CLUJ // VIDEO Imagini impresionante de la trimisul GSP pe Celtic Park: 60.000 de oameni au cântat cu patos „You'll never walk alone”

Celtic - CFR Cluj // foto: Mihai Toma (Libertatea)
Celtic - CFR Cluj // foto: Mihai Toma (Libertatea)

Articol de - Publicat marti, 13 august 2019 21:59

CFR Cluj forțează miracolul în această seară, campioana României fiind obligată să câștige sau să obțină o remiză cu multe goluri în deplasarea cu Celtic Glasgow. Cele două echipe au terminat la egalitate în turul de la Cluj, 1-1. 

Atmosfera de pe Celtic Park a fost una senzațională încă de dinainte de startul meciului: scoțienii au luat stadionul cu asalt cu 40-50 de minute înainte de fluierul de început, arena de peste 60.000 de locuri fiind neîncăpătoare în debutul partidei.

Duelul cu CFR Cluj a fost precedat de un moment sublim: 60.000 de fanatici scoțieni au cântat cu patos You'll never walk alone!, imnul făcut cunoscut în Europa în special de cei de la Liverpool. 

Vezi și: 

De cine se tem scoțienii înaintea meciului din această seară: 3 nume scoase în față » „Credeați că suntem deja în play-off?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
belane
belane  •  13 August 2019, 23:02

Fotbalul modern este apogeul consumerismului. E frumos sa-ti cante aproape 60.000 de suflete un imn insa contextul este jalnic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close