INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - BARCELONA

Cesc Fabregas e fan Barca: "Sînt o echipă mult prea valoroasă ca să-şi facă griji cu Chelsea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2009 00:00

Căpitanul lui Arsenal, Cesc Fabregas, consideră că Barcelona este o echipă mult prea bună pentru a putea fi învinsă de Chelsea în această seară şi spune că londonezii pornesc cu şansa a doua în confruntarea de pe Stamford Bridge.

"Chelsea este un adversar foarte complicat care nu-şi lasă nici un spaţiu de pătrundere. Dar, dacă Barcelona joacă aşa cum a arătat în acest sezon că o poate face, cred că sînt capabili să înscrie la Londra. Orice rezultat de egalitate în afară de 0-0 îi avantajează, aşa că sînt încrezător că se pot califica în finală. Formează o echipă mult prea valoroasă pentru a-şi face probleme că nu vor marca", a spus Cesc.

Fabregas, 22 de ani, la Arsenal din 2003, este un produs al centrului de juniori al Barcelonei şi a recunoscut că a rămas un suporter al grupării catalane chiar dacă a părăsit Camp Nou.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (5)
 •  06 Mai 2009, 19:03

si sper inca ceva sa nu mai faca chelsea anti-joc ca in tur.Sa-i spulberam sa ne tina minte

 •  06 Mai 2009, 19:00

sper sa facem acelasi joc bun ca in meciu cu real madrid si sa ne calificam in finala.Sa mai taiem din nasu lu fergunson si al lui copil rasfatat c.ronaldo castigand champions Legue.Forza Barca. Mes che un club una religion

tudorf2017
tudorf2017  •  06 Mai 2009, 18:23

mes que un club!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează