INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - DINAMO ZAGREB

CFR Cluj - Dinamo Zagreb. GALERIE FOTO Cum a șocat presa iubita portarului croat

Duminik Livakovic (25 de ani), portarul lui Dinamo Zagreb și o prezență constantă în prima reprezentativă a Croației, are noroc și în afara terenului. 

FOTO: Instagram +14   FOTO
Duminik Livakovic (25 de ani), portarul lui Dinamo Zagreb și o prezență constantă în prima reprezentativă a Croației, are noroc și în afara terenului. FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2020 20:27 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 20:57

Duminik Livakovic (25 de ani), portarul lui Dinamo Zagreb, adversara CFR-ului din preliminariile UCL, și o prezență constantă în prima reprezentativă a Croației, are noroc și în afara terenului. 

Livakovic este într-o relație cu Helena Matic, o fostă patinatoare, pasionată de modă. Aparițiile partenerei portarului de la Dinamo Zagreb au fost întotdeauna caracterizate de presa de profil din Croația drept unele elegante. Asta până la începutul lunii august, când Helena a susprins pe toată lumea. 

+10 FOTO

Aceasta a postat o poză în care se acoperea doar cu o pălărie. Imaginea a fost făcută pe un vas de croazieră, într-o vacanță în care era însoțită și de Dominic. Cei doi formează un cuplu de 3 ani de zile.

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Dinamo Zagreb: 

EXCLUSIV Billel Omrani, superofertă de transfer chiar în ziua meciului! Dan Petrescu e un car de nervi

CFR CLUJ - DINAMO ZAGREB. Alex Chipciu știe secretul campioanei: „Adversarii zic: «Bă, dar eu am avut ocazii, am controlat jocul!»”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dakesis
dakesis  •  27 August 2020, 00:52

voi socati zilnic cu astfel de articolase... cancan-ul e new york times pe langa voi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close