INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MALMO, 19:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

CFR debutează azi în noul sezon de cupe europene! Toate reacțiile înaintea meciului cu Malmo

Articol de - Publicat marti, 24 iulie 2018 09:28

După Viitorul a venit rândul CFR-ului să intre în focurile meciurilor europene, iar adversarul din turul 2 preliminar al Champions League este Malmo.

"Suntem în faţa unei duble manşe extrem de importante pentru club, pentru oraş, pentru suporteri, pentru noi toţi. O dublă manşă care trebuie tratată ca atare. Avem două jocuri şi trebuie să le abordăm foarte atent. Avem în faţă o echipă pe care am studiat-o, pe care o înţelegem, o echipă valoroasă, foarte echilibrată, cu o medie de vârstă foarte bună pentru performanţă, 27 de ani, ceea ce înseamnă experienţă. Dacă nu câștigăm, returul va fi infernal! Am văzut că gestionează bine jocurile şi momentele de joc, ştiu când să accelereze, când să temporizeze, au maturitate în joc şi ştiu să profite de orice oportunitate", a prefațat Edward înfruntarea.

După ce-au câștigat Supercupa în fața Craiovei, a urmat un joc modest pentru clujeni, 1-1 cu Botoșani, dar căpitanul Mario Camora nu se teme: "Noi știm ce avem de făcut. E important pentru club, pentru oraș să fim din nou într-o cupă europeană. Știm că vor fi două meciuri foarte grele, dar suntem pregătiți să le câștigăm. Malmo e o echipă cu experiență, cu jucători care au evoluat în cupele europene. Va trebui să avem grijă la toată echipa, nu doar individual". 

"Malmo e o echipă extrem de echilibrată, cu multă calitate individuală, are un caracter nordic, gabarit, putere şi disciplină tactică. Nu refuză un joc de luptă, dar are şi calitatea individuală pentru a produce un fotbal bun"Edward Iordănescu, antrenor CFR Cluj

"Va fi foarte greu să ajungem în grupele Ligii Campionilor, dar nu imposibil. Clubul are o dorinţă foarte mare de performanţă, iar acest lucru se transmite din generaţie în generaţie. Suntem un club care contează"Iuliu Mureșan, președinte CFR Cluj

Mesaj pentru jucători

Tehnicianul de 38 de ani al clujenilor a vorbit și despre mesajul pe care-l va transmite jucătorilor în vestiar înaintea partidei din această seară. "E important să mergem mai departe, să avem caracter, personalitate, să fim exacţi şi să fim eficienţi. E nevoie să fim şi pragmatici în astfel de jocuri. Antrenez o echipă care are jucători de valoare, cu experienţă şi sunt sigur că împreună putem să reuşim un joc foarte exact şi să obţinem un avantaj cât de mic posibil pentru retur, pentru că acolo ne aşteaptă un meci de foc şi am văzut că suedezii aduc foarte mulţi oameni la stadion", a spus Iordănescu jr. 

Clujenii sunt favoriți

Pentru partida din această seară casele de pariuri merg pe mâna jucătorilor lui Edward Iordănescu. Clujenii au prima șansă să se impună, cota 2,12, în timp ce suedezii au primit cota 3,70 pentru un succes în Gruia. Golgeterul sezonului trecut, George Țucudean, e principalul favorit să marcheze, cota 2,85, urmat de Billel Omrani, cota 3,05.

"Faţă de noi, ei sunt în plin campionat, vor avea mai multe meciuri în picioare, dar asta nu prea contează. Important e să ne urmărim obiectivul şi să-l şi atingem", spune Iuliu Mureșan, președintele echipei. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  24 Iulie 2018, 14:15

Succes atât C.F.R.-ului în meciurile din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor,cât și celorlalte trei echipe în meciurile din turul 2 preliminar al Ligii Europa(F.C.S.B.,Viitorul Constanța și C.S.,,U''Craiova).

chris_bu67
chris_bu67  •  24 Iulie 2018, 13:54

Succes C.F.R.1907Cluj-Napoca!

albalbastru72
albalbastru72  •  24 Iulie 2018, 13:13

Bafta CFR pina la urma reprezentati Romania!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close