INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - BAYERN 0-3

CHELSEA - BAYERN 0-3 // VIDEO + FOTO Nemții o „zdrobesc” pe Chelsea și sunt aproape calificați în sferturile Ligii! Gnabry și Lewandowski au fost letali

Chelsea - Bayern Munchen // foto: Reuters +9   FOTO
Chelsea - Bayern Munchen // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 25 februarie 2020 22:50

Bayern Munchen a „zdrobit-o” pe Chelsea, scor 3-0, chiar pe „Stamford Bridge”, bavarezii luând o opțiune serioasă la calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Chelsea - Bayern Munchen 0-3

La 8 ani de la finala UCL dintre Chelsea și Bayern, cele două echipe s-au revăzut aseară, la Londra. Dacă în 2012 Lampard era în echipa cu care londonezii dădeau lovitura la Munchen, Frank e acum antrenorul unei echipe aflate în plin proces de reconstrucție. 

Maturitatea a câștigat la Londra, iar Bayern s-a impus fără probleme pe terenul lui Chelsea. După o primă repriză în care transversala i-a salvat pe londonezi, nemții s-au dezlănțuit după pauză. 

Gnabry, de neoprit

Gnabry, extrema lansată la Arsenal între 2011 şi 2014 cu Wenger pe bancă, le-a lăsat amintiri traumatizante fanilor londonezi. Pe 1 octombrie, în grupe, a reuşit un poker magnific în 25 de minute împotriva lui Tottenham (7-2). Acum, n-a iertat-o nici pe Chelsea. 

Serge Gnabry, noua senzație din atacul lui Bayern, a destabilizat-o pe Chelsea în doar trei minute, reușind o „dublă” de efect în minutele 51 și 54. 

Golgeterul Robert Lewandowski a închis tabela în minutul 76, Bayern întorcându-se în Germania cu rezultatul mult visat înaintea returului de peste trei săptămâni.

Chelsea - Bayern, echipe de start

Chelsea: Caballero - Azpilicueta, Rudiger, Christensen, Alonso - Barkley, Jorginho, Kovacic - James, Giroud, Mount 
Rezerve: Kepa, Abraham, Willian, Gilmour, Emerson, Pedro, Zouma
Antrenor: Frank Lampard

Bayern Munchen: Neuer - Pavard, Boateng, Alaba, Davies - Alcantara, Kimmich - Gnabry, Muller, Coman - Lewandowski 
Rezerve: Ulreich, Zirkzee, Tolisso, Odriozola, L. Hernandez, Goretzka, Coutinho
Antrenor: Hans-Dieter Flick

Stadion: „Stamford Bridge”, Londra

+5 FOTO

Vezi și: 

CHELSEA - BAYERN // Demolatorul Serge Gnabry. Revine autorul pokerului cu Spurs!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
enigmaticul
enigmaticul  •  26 Februarie 2020, 11:27

Mda....”Nemții o zdrobesc pe Chelsea” !! Doar nu vreți să spuneți că nemții au jucat fantastic, nu? Rezultatu este urmare faptului că englezii nu au jucat nimic, dar niciun meci nu seamănă cu altul. Să-i văd pe nemți când vor întâlni echipe ca Liverpool, Juventus sau chiar Atletico, dacă mai dau ei 3 goluri în deplasare. În niciun caz Bayern nu este favorită la câștigarea UCL.

chinese_democracy
chinese_democracy  •  26 Februarie 2020, 07:14

Se pare ca din toate echipele engleze, doar de Liverpool le e frica celor de la Bayern ... :)))

mioriticul
mioriticul  •  25 Februarie 2020, 22:23
Postat de stelistcivil pe 25 Februarie 2020, 21:29

Ziariștii britanici revoltați de cum vor arată tricourile lui Chelsea, roșu-albastru! Susțin ca ar semăna cu cele ăla Barcelonei sau Stelei! Ei știu ca Steaua este FCSB și nu le pasa de pretențiile absurde ale Cazarmii staliniste CSA și nici de deciziile aberante ale justiției. Cu atât mai puțin de cenzura stalinistă care interzice Stelei sa-și folosească numele. Presa din tarile democratice nu poate concepe ca o țara UE mai are unități militare sportive bolsevice și nici ca o campioana europeană precum Steaua mai poate fi echipa de cazarma! Rusine România!

Tu suferi de gigism in stare avansata și de becaliferie cronica.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close