INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ŢSKA MOSCOVA - INTER MILANO 2-3

Chivu îşi laudă colegii: "Am arătat caracter, Ranieri avea nevoie de această victorie"

Chivu, în duel cu Doumbia (foto: Reuters)
Chivu, în duel cu Doumbia (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2011 14:53

Fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal a României, Cristi Chivu, a făcut o scurtă caracterizare a partidei de aseară, TSKA Moscova - Inter 2-3,  pentru reprezentanţii presei din Rusia.

"Echipa a arătat caracter. A contat foarte mult că nu ne-am pierdut după încasarea celui de-al doilea gol, ci ne-am adunat repede şi am reuşit să marcăm imediat golul victoriei. Este lesne de menţionat că repriza secundă a fost mult mai dificilă decît prima repriză. Ruşii au făcut un pressing sufocant asupra apărării noastre.

În grupă, aproape fiecare echipă prezintă potenţial de a strînge maximum de puncte. Claudio Ranieri avea mare nevoie de această victorie, la fel ca şi noi. Şi am obţinut-o. Asta este cel mai important", a afirmat fundaşul echipei milaneze pentru eurosport.ru.

Într-o partidă disputată ieri seară, Inter Milano a învins, scor 2-3, în partida disputată pe "Lujniki", din Moscova, în compania celor de la ŢSKA. În urma acestei victorii, Inter a urcat pe locul al doilea al clasamentului, cu 3 puncte strînse în două partide, la doar un punct sub turcii de la Trabzonspor, care aseară au reuşit un egal, 1-1, cu Lille.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mike8
mike8  •  28 Septembrie 2011, 16:44

Software ce depisteaza toate pariurile sigure,surebets de la orice case de pariuri,peste 100 de surebets pe zi,din care va alegeti ce vreti sa jucati . detalii pe pariurisigure10. info !\\

Vezi toate comentariile (1)
Comentează