INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC PORTO - AC MILAN

Ciprian Tătărușanu, titular în FC Porto - AC Milan » Italienii sunt ultimii în grupă!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 00:36

Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a fost titular la AC Milan în partida italienilor cu FC Porto din Liga Campionilor. Portughezii s-au impus cu 1-0.

Programul complet al serii în UCL

Ciprian Tătărușanu, titular pentru prima dată la AC Milan într-un meci de Liga Campionilor, nu a avut prea mult noroc. 

Românul a încasat singurul gol al meciului în minutul 65, când Luis Diaz l-a învins cu un trasor de la 15 metri. Mascat, Tătă nu a avut ce face.

6a fost nota primită de Tătărușanu în Tuttomercatoweb

Șocul serii, Atletico - Liverpool, a fost celălalt meci al grupei. „Cormoranii” au marcat rapid de două ori, prin Salah și Keita, dar madrilenii aveau să egaleze până la pauză după „dubla” semnată de Griezmann. În partea a doua, același Grizou a fost eliminat. Scorul final avea să fie consemnat dintr-o lovitură de la 11 metri transformată de Salah. 3-2 pentru Liverpool scor final.

Milan ocupă ultimul loc în grupa B după 3 runde, „rossonerii” având 0 puncte.

FINAL. FC Porto - AC Milan 1-0

  • A marcat: L. Diaz 65
  • Titularizarea lui Tătărușanu vine pe fondul accidentării lui Mike Maignan, titularul dintre buturi
  • Live + Statistici
  • Grupa B

ECHIPELE DE START

FC Porto: Diogo Costa - Joao Mario, Pepe, Mbemba, Wendell - Uribe, Sergio Oliveira, Otavio, Evanilson - Luis Diaz, Taremi
Antrenor: Sergio Conceicao

AC Milan: Tatarusanu - Calabria, Tomori, Kjaer, Ballo-Toure - Bennacer, Tonali - Saelemaekers, Krunic, Leao - Giroud
Antrenor: Stefano Pioli

Tătărușanu a impresionat Italia la primul meci după 10 luni pentru AC Milan

Titular în poarta lui AC Milan pentru prima dată după aproximativ 10 luni, Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a încasat două goluri împotriva Veronei, dar echipa sa a reușit să câștige, scor 3-2.

Învins de două ori în prima parte, mai întâi de Caprari (minutul 7), apoi de Barak din penalty (minutul 24), Tătărușanu a ieșit cu capul sus din confruntarea cu Verona. El a avut 3 intervenții salvatoare, 6 pase lungi precise din 18 încercări și 47 de atingeri. În plus, cele două goluri ale adversarilor nu-i pot fi imputate, acestea venind pe seama unor greșeli ale fundașilor.

6 pe linie pentru Ciprian Tătărușanu după AC Milan - Verona

„Nu e plăcut la vedere, dar este eficient: obișnuiți-vă cu asta, a demonstrat că e un portar mai degrabă de substanță, decât de stil”, a scris Gazzetta dello Sport despre prestația românului, căruia i-a acordat nota 6.

Corriere della Serra i-a acordat aceeași notă: „Nu mai jucase din ianuarie - nu arată deloc rău”. De la Milan, doar Giroud, Krunic (ambii 6,5), Leao și Castillejo (ambii 7) au primit mai mult.

Șase pe linie pentru Tătărușanu, căruia și publicația locală MilanLive i-a acordat același calificativ. „Curajos debut în acest sezon. Putea face prea puțin la primul gol, al lui Caprari. La penalty-ul lui Barak a ghicit colțul, dar mingea a fost trimisă bine. În a doua repriză a încercat să-l copieze pe Maignan, să construiască cu mingea la firul ierbii, și nu a greșit. La final, o paradă miraculoasă la șutul lui Barak”, au scris milanezii.

La primul gol, Tătărușanu a fost învins cu un șut în forță. El a atins balonul, dar nu l-a putut respinge în afara cadrului porții. Al doilea gol a venit de la punctul cu var. Românul a ghicit colțul, dar execuția lui Barak a fost impecabilă.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cole Palmer, noul pariu al lui Guardiola, gol la a doua atingere în Liga Campionilor » Performanța incredibilă bifată în week-end

Incidente în meciul lui Istvan Kovacs din Liga Campionilor: „Dezgustător!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează