INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY

VIDEO Cole Palmer, noul pariu al lui Guardiola, gol la a doua atingere în Liga Campionilor » Performanța incredibilă bifată în week-end

Cole Parmer (19 ani) a marcat la debutul pentru Manchester City în Liga Campionilor, în victoria 5-1 de pe terenul lui Club Brugge.
Cole Parmer (19 ani) a marcat la debutul pentru Manchester City în Liga Campionilor, în victoria 5-1 de pe terenul lui Club Brugge.

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2021 22:23 / Actualizat marti, 19 octombrie 2021 22:33

Cole Parmer (19 ani) a marcat la debutul pentru Manchester City în Liga Campionilor, în victoria 5-1 de pe terenul lui Club Brugge. 

Manchester City a făcut un meci aproape perfect împotriva campioanei Belgiei. S-a desprins rapid, 3-0 încă din minutul 53, așa că Pep Guardiola și-a permis să trimită pe teren și noul favorit, mijlocașul Cole Palmer. 

Cole Palmer, debut cu gol în Liga Campionilor

Palmer a fost introdus în minutul 65, iar două minute mai târziu, la doar a doua atingere de balon, a marcat golul de 4-0. Mijlocașul englez a venit nemarcat și a fost găsit excelent de Sterling, la 20 de metri de poartă. Cole a preluat mingea cu dreptul, pe poziție viitoare, apoi a tras cu piciorul stâng la colțul lung, fără șanse pentru Mignolet.

Palmer vine după altă performanță inedită. Sâmbătă a fost introdus în prelungirile meciului Manchester City - Burnley, 2-0, în etapa cu numărul 8 din Premier League, apoi a schimbat vestiarul. 

La câteva ore distanță a fost titular în Liga de Dezvoltare, pentru Manchester City 2, contra echipei similare a lui Leicester. A înscris trei goluri și a contribuit la victorie, scor 5-0. 

Cole Parmer, noul pariu al lui Guardiola

Guardiola, care de obicei se ferește să facă predicții în privința tinerilor jucători, a vorbit la superlativ despre Palmer: „Pas cu pas ajunge unde ne dorim. Se antrenează deja de două sezoane cu prima echipă, este implicat în dinamica grupului, știe modul în care noi ne dorim să jucăm. Tocmai a semnat prelungirea contractului pentru următorii patru anii. Asta pentru că noi chiar credem în el. Știm ce calități are!”.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

VIDEO + FOTO Incidente în meciul lui Istvan Kovacs din Liga Campionilor: „Dezgustător!”

Mircea Lucescu, întrebat cine ar fi potrivit să îl înlocuiască pe Ronald Koeman la Barcelona: „E nevoie de timp, dar nu văd alt antrenor mai bun”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează