INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING - FCSB 0-0

Contra, pus în încurcătură de meciul bun al FCSB-ului la Lisabona: "O să apar în fustiță și asta este. Dacă dăm declarații pe care nu trebuie să le dăm..."

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 august 2017 17:05

Cosmin Contra s-a remarcat cu un derapaj verbal înainte partidei tur dintre FCSB și Sporting, când a folosit o remarcă vulgară și sexistă pentru a cataloga șansele de calificare ale roș-albaștrilor. "Să-i vedem pe cei de la FCSB cu Sporting Lisabona. Dacă se califică în grupele Champions League, atunci ridicăm fustița" spusese Contra.

După ce FCSB a făcut un meci bun în deplasare împotriva lui Sporting, unde trupa lui Dică a obținut o remiză, 0-0, Contra a recunoscut că nu ar fi trebuit să ofere declarația respectivă.

"A fost un meci bun făcut de FCSB, iar 0-0 e un rezultat bun pentru ambele echipe din punctul meu de vedere. Probabil, dacă se vor califica, o să apar în fustiță și asta este. Ce să facem, dacă dăm declarații pe care nu trebuie să le dăm... Mai avem și noi momente de... de... asta este. Foarte bine, să se califice ei și vom veni în fustiță, nu e nici o problemă. Glumesc acuma!", a afirmat tehnicianul dinamovist la conferința de presă susținută azi.

FCSB și Sporting Lisabona au terminat la egalitate, 0-0, în turul play-off-ului Champions League. Returul va avea loc pe 23 august, la București, de la ora 21:45.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (90)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  17 August 2017, 09:33

Stratagema ieftina! A "ridica fustita" insemna a-i lasa sa te violeze consimtit, ceea ce este departe de a veni imbracat cu o fusta si a o ridica in mod demostrativ. Jargonul suburban utilizat de Contra este unul dizgratios si el trebuia taxat ca atare, inclusiv de catre FRF si LPF. O astfel de declaratie nici pe maidan nu se face!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  17 August 2017, 10:26

metehne dinamoviste ,unul isi da chilotii jos ,altul isi ridica fustita .D-na Ministru Carmen ,schimbati conducerea de la Academia de Politie 7, cal-am vazut de doua ori ,odata pe vremea lui Valentin si acum ,cu Negoita .

mvradulescu
mvradulescu  •  17 August 2017, 10:17

Ca să nu caute mult dl. Contra, îi ofer un site unde poate găsi tot ce-și dorește: http://euroanimode.ro/wp-content/uploads/2017/04/blacky-2.jpg SUCCES !!!

Vezi toate comentariile (90)
Comentează