INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR / GRUPA C // NAPOLI - LIVERPOOL (MIERCURI, 22:00, DIGI, TELEKOM, LOOK)

"Cormoranii" au o mare temere înaintea "șocului" cu Napoli din Ligă: "Asta e forța lor"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 02 octombrie 2018 09:52

Alisson Becker, portarul transferat în vară de Liverpool de la AS Roma, își amintește la ce bombardament l-a supus Napoli în sezonul trecut, când Roma a bătut cu 4-2: ”Îmi place să joc acolo, atmosfera e caldă. Forța lor stă în grupul foarte omogen”.

Alisson Becker revine în Italia pentru prima oară de când s-a transferat la Liverpool. Portarul transferat cu 73 de milioane de euro în vară are amintiri frumoase de pe San Paolo. Putea ajunge să joace la Napoli, care și făcuse o ofertă de 60 de milioane, susține Gazzetta dello Sport.

"Îmi place atmosfera de acolo, foarte caldă. Fanii cântă mereu și va fi un meci tare greu. Sezonul trecut, am învins cu Roma cu 4-2, dar Napoli a tras 13 șuturi. Am scos 11 și am primit două goluri. Forța echipei lui Ancelotti stă în omogenitate", spune brazilianul.

"Avem totul pentru a cuceri trofee"

Fostul goalkeeper giallorosso mărturisește că a acceptat propunerea lui Klopp din ambiția de a evolua în cel mai important campionat din lume:

"În Serie A nu se joacă un fotbal atât de intens. Aici toate echipele își pot permite să aducă jucători importanți, au forță financiară, nu există hegemonia lui Juventus. Și terenurile sunt toate perfecte. Noi avem acum totul pentru a cuceri trofee: calitate, determinare, filosofia clubului și suporteri calzi. Mi-ar plăcea să câștig orice competiție la care particip cu Liverpool, dar trebuie să o iau pas cu pas".

"Sunt între cei mai buni portari din lume, alături de Ter Stegen, Oblak și De Gea. Dar dacă nu progresezi, te depășesc alții. Ierarhiile se schimbă de la meci la meci, trebuie să aperi tot mai bine"

"Klopp mi-a prezentat proiectul său pe Face Time. Îl admir de când antrena la Dortmund, îmi place să lucrez cu el. Nu vorbește mult, dar e inteligent și are caracter. Știe cum să se facă înțeles"
Alisson Becker, portar Liverpool

Vezi și: Se întoarce la locul faptei » Hațegan conduce meciul campioanei Europei, la 5 ani după ce a fost în mijlocul unui scandal rasist

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează