INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BRAGA - GALATASARAY 1-2

Coşmarul celor de la CFR Cluj povesteşte cum i-a speriat Terim la pauză: "Ne-am dat seama că e pericol"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 decembrie 2012 11:40

Galatasaray a revenit de la 0-1 la Braga şi s-a calificat în optimile Ligii Campionilor. Fatih Terim a cîştigat duelul cu CFR Cluj, pe care l-a trăit intens pe parcursul meciului din Portugalia.

"Mai întîi, vreau să le mulţumesc fanilor noştri. Cu ajutorul credinţei lor şi a energiei lor pozitive am creat ceva frumos. Ca să fiu cinstit, nu am jucat bine în prima repriză. Cred că jucătorii mei s-au gîndit că Manchester United poate să învingă pe CFR Cluj. Nu este uşor să cîştigi după ce eşti condus cu 1-0 şi afli că şi CFR Cluj are 1-0.

Sînt bucuros că am cîştigat şi îi felicit pe jucători. Sînt mulţumit că ne-am făcut treaba pe mîna nostră şi nu am aşteptat ajutor din altă parte. Galatasaray are încă multe de spus în Europa", a spus Terim, conform Mediafax.

Vezi AICI rezumatul meciului Braga - Galatasaray 1-2

Burak Yilmaz, autorul celor două goluri de la Braga, care a anulat avantajul celor de la CFR Cluj la Manchester, a povestit cum a reuşit Terim să-i motiveze la pauză. Burak e un adevărat coşmar pentru campioana României, el fiind cel care a reuşit un hattrick în partida CFR - Galata 1-3.

"N-am început bine prima repriză. Apoi, cînd am auzit scorul de la Manchester, ne-am dat seama că trebuie să ne schimbăm atitudinea dacă vrem să ne calificăm. Cînd antrenorul nostru e tăcut, e pericol pentru noi. Cînd el e aşa noi înţelegem că nu e nevoie să spună prea multe", a spus Burak, conform site-ului Uefa.

6 goluri a înscris Burak Yilmaz în actuala ediţie de Liga Campionilor, fiind golgeterul competiţiei, la egalitate cu Ronaldo

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (80)
grid
grid  •  06 Decembrie 2012, 19:56

Mare păcat că CFR s-a speriat de turci acasă, odată ce a reușit un asemenea meci cu Man. Oricum, merită felicitări, pe bune.

magus1349
magus1349  •  06 Decembrie 2012, 19:02
Postat de zanardi pe 06 Decembrie 2012, 18:39

Ceva imi spune ca Braga s-a cam dat la o parte dupa ce au inscris...

La pauza s-au facut cartile , Braga a plusat si Galata a dat cu sec .

xhthu
xhthu  •  06 Decembrie 2012, 18:55
Postat de tigruzzu pe 06 Decembrie 2012, 15:57

Nu ”păcat că suntem români”, ci... păcat că ești român.

imi pare rau ca am zis doar de romani,am uitat de tine si semenii tai colorati din julesti .discriminare ce sa mai .te bagi si tu in seama ca proasta

Vezi toate comentariile (80)
Comentează