INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - MANCHESTER CITY 1-0 (0-0 ÎN TUR)

CR7, Bale și Ramos au vorbit după calificarea în finala Champions League » Motivul de nemulțumire al lui Ronaldo

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2016 02:18

Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos și Gareth Bale au vorbit după calificarea lui Real Madrid în finala UEFA Champions League. Cei 3 abia așteaptă ultimul act al competiției, care se va juca pe 28 mai, pe San Siro din Milano, cu Atletico Madrid. 

"Cred că ne-am creat mai multe ocazii decât City. Am fost mult mai agresivi, am presat-o pe City. Am controlat meciul, chiar dacă am câștigat doar cu 1-0. Suntem foarte fericiți că suntem în finală.

Am fi putut omorî meciul, am avut ocazii, dar asta e, până la urmă e bine că totul s-a terminat bine. Știam că City va ieși la joc după golul nostru.

A fost Ok și din punct de vedere al accidentării. Nu m-am refăcut complet în 15 zile, dar cred că am jucat bine. Oamenii s-au îndoit de mine, dar nu știu de ce. Eu știu că m-am refăcut repede și chiar sunt fericit de cum am evoluat.

Chiar nu am avut probleme, cu toate că am fost obosit la sfârșit, dar am simțit că nu m-am mișcat rău și mi-am ajutat echipa.

În finală este greu și niciodată nu ai cum să știi ce se va întâmpla. Șansele sunt egale, 50 cu 50 cu Atletico. Suntem atât de fericiți pentru că e o finală specială", a zis Cristiano Ronaldo după meci.

"A fost un sezon extrem de complicat. Trebuie să ne bucurăm de această calificare, doar jucăm finala Champions League. Trebuie să se bucure acești spectatori extraordinari. În Champions League e nevoie de un nivel de concentrare imens, diferit față de cel pe care-l avem  de obicei. Fotbalul îți oferă și momente bune și altele mai puțin bune. Nu e ușor să o scoți pe Manchester City. Momentan nu mă gândesc la finală, doar trăiesc acest moment", a zis și Ramos. 

"E un sentiment incredibil să te califici în finală. Manchester City a fost un adversar redutabil. Am jucat foarte bine în cele două manșe. Avem experiență și asta s-a văzut.

Ne-a ajutat mult în această dublă manșă. Simt că m-am maturizat în joc. Acum mă descurc bine și cu spaniola și mă integrez mai bine. Simt că m-am transformat în acest sens și mă bucur de evoluțiile mele. 

Motivul pentru care am venit la Real Madrid a fost să câștig Champions League. Am deja una și am șansa să mai iau o alta. Nu contează cu ce scor ne-am calificat, important este că am făcut-o. Lucrul cel mai important e că avem șansa din nou să o câștigăm", a zis și Bale. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
montgomerry
montgomerry  •  05 Mai 2016, 08:58
Postat de steaua.libera pe 05 Mai 2016, 02:58

Bale, great champ. Looking forward for the UCL final. Hala Madrid!

Real the best.Hala Madrid.

steaua.libera
steaua.libera  •  05 Mai 2016, 02:58

Bale, great champ. Looking forward for the UCL final. Hala Madrid!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează