INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA F

Conflict de lux la Manchester United înainte de partida din Liga Campionilor! De la ce a pornit totul

Conflict de lux la Manchester United înainte de partida din Liga Campionilor! // sursa foto: Imago
Conflict de lux la Manchester United înainte de partida din Liga Campionilor! // sursa foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 27 septembrie 2021 12:39 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 13:46

Cristiano Ronaldo (36 de ani) încearcă să-și impună la cantină preparatele sale favorite, însă coechipierii de la Manchesrer United nu sunt dispuși să-l urmeze ca-n teren.

Cristiano Ronaldo e o adevărată locomotivă pentru Manchester United. În teren, unde jocul „diavolilor” e croit după el, și în magazinele de suveniruri, unde tricourile lui se vând ca pâinea caldă. Dar nu și la cantina clubului! 

Acolo, potrivit tabloidului The Sun, sunt tensiuni din cauza meniului pe care încearcă să-l impună, iar restul nu-l vor. Șefii lui United au revoluționat felurile de mâncare care li se servesc jucătorilor după gustul lui Cristiano

Ce mâncare preferată are Cristiano Ronaldo

Ronaldo și-a dorit să aibă la masă un preparat foarte popular acasă la el, în Portugalia, Bacalhau, unde ingredientele de bază sunt codul și ouăle. Foarte sărat. O parte a coechipierilor, în frunte cu Jadon Sancho, l-a refuzat din start. 

Ronaldo mai are un fel de mâncare la care ține mult: ouă fierte, quinoa, avocado. Dar nu e și pe gustul celorlalți, care l-au refuzat în bloc. La fel, caracatița, despre care există convingerea că „e rea”! 

Portarul de rezervă Lee Grant a povestit că „într-o seară am cinat la hotel. Pe masă erau mere coapte, budincă de vanilie, brownies, chestii de-astea. Însă nimeni nu s-a atins de nimic. Mai târziu, unul dintre băieți a venit la mine și m-a întrebat, așa, șoptit: «Cristiano ce are în farfurie?». Avea quinoa, avocado și câteva ouă fierte”.

4 aparițiiare Ronaldo la United în acest sezon, 3 în Premier, una în Ligă. Bilanț: 4 goluri

VIDEO Marius Niculae, dezvăluiri incredibile despre Cristiano Ronaldo: „Nu credeam că poate să-mi facă asta”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Răzvan Lucescu s-a certat rău cu un jucător după meciul cu AEK Atena » De la ce a pornit scandalul

Efect de domino » Transferul lui Ianis Hagi la AS Roma ar duce la plecarea atacantului de la Real Madrid

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
reteleanu
reteleanu  •  27 Septembrie 2021, 16:32
Postat de robotzel pe 27 Septembrie 2021, 14:51

Stimabile lipsit de profesionalism jurnalist. Bacalhau inseamna doar cod in limba portugheza. Ceea ce spui tu ca inseamna este cu totul altceva. Deci Bacalhau inseamna cod iar daca discutam de o reteta cu cod si oua poate fi vorba de Bacalhau à Gomes de Sá sau ORICE altceva care contine cuvantul Bacalhau. Patetici mai sunteti!

pai cod este, doar nu-l vezi pe cristiano mancand potroaca aia, la cat de strict este el in alimentatie. dar romanii inteleg prin bacalhau cod uscat si sarat ocna, probabil de aici vine iritarea ta :)

cky33
cky33  •  27 Septembrie 2021, 16:14

Voi vă dați seama daca prin absurd ar nimeri Cristiano cu Budescu si Alibec prin vreo cantina?

leutoltean
leutoltean  •  27 Septembrie 2021, 15:03

Să le pună în meniu câteva pârjoale să vedem dacă le refuză vreunul :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close