INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - CFR 2-1

Culio: "M-am supărat pe Traore că nu mi-a pasat aseară, a fost egoist"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2010 00:00

Mijlocaşul formaţiei CFR Cluj, Juan Culio (foto), a declarat la sosirea echipei din Italia, că s-a supărat pe coechipierul său Lacina Traore pentru că nu i-a pasat într-o situaţie favorabilă, la meciul cu AS Roma.

"Am jucat foarte bine, suntem pe drumul cel bun. M-am supărat pe Traore că nu mi-a pasat, a fost egoist. Nu pot să reproduc acum ce i-am zis după meci. Vrem să trecem de faza grupelor, dar va fi foarte greu. Am jucat mai bine ca acum doi ani, dar am pierdut, din păcate", a afirmat Culio, preluat de Mediafax.

CFR Cluj a pierdut aseară, pe terenul formaţiei AS Roma, scor 1-2, într-un meci contând pentru etapa a II-a a Grupei E din Liga Campionilor.

În minutul 31 al partidei, atacantul Lacina Traore a scăpat, pe partea stângă, singur cu portarul Bogdan Lobonţ, şi a şutat în transversală, deşi îl avea în dreapta sa pe Culio, care ar fi putut marca uşor, dacă ar fi primit balonul de la coechipierul său.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cfrclujole
cfrclujole  •  19 Septembrie 2011, 01:38

Forta CFR!

cfrclujole
cfrclujole  •  19 Septembrie 2011, 01:36

Forta CFR!

dorelsimon
dorelsimon  •  29 Septembrie 2010, 19:36

DA , Culio, ai dreptate. Erai cu poarta goala , si liber....EGOISM, asa este. Tu eres muy bien , ahora. Pacat. Indiferent de ce i-ai spus, dupa , sunt de acord. Meritai un final mai bun la Roma.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează