INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  

Dan Petrescu: "Avem şanse la calificare!"

Dan Petrescu, Petrescu, Unirea Urziceni
Dan Petrescu, Petrescu, Unirea Urziceni

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2009 00:00

Dan Petrescu şi-ar fi dorit să întîlnească o echipă cu nume mare în Europa, dar crede că Unirea poate face surpriza în această toamnă

Tehnicianul Unirii Urziceni a văzut tragerea la sorţi în cantonamentul echipei de la Galaţi. Dan Petrescu vizibil suparat de faptul că echipa sa nu întîlneşte una dintre a acceptat să discute despre şansele ialomiţenilor în Champions League

- Domnule Petrescu, cum vi se pare grupa?
- Pot spune, la prima vedere, că este destul de echilibrată. Îmi pare rău că nu am reuşit să aducem o echipă cu nume mare în Europa, precum Chelsea, Barcelona, Inter, Milan sau Real Madrid. Chiar dacă mă repet, vă spun sincer că regret că nu jucăm cu o echipă tare.

- Cine are prima şansă?

- Sevilla este clar favorita grupei. Au o formaţie foarte bună din toate punctele de vedere şi ceea ce este foarte important, că au experienţă mare la nivel de cupe europene. Noi trebuie să ne jucăm şansa în meciurile cu Glasgow şi VfB Stuttgart.

- Care sînt şansele Unirii?
- Trebuie să facem puncte. Ne vom juca şansa la fiecare partidă pe care o vom disputa. Jucătorii mei au încredere în ei şi sînt convins că facem o figură frumoasă. Vreau să profităm măcar de faptul că nu vom evolua împotriva unei forţe din Europa. Avem şanse la calificare.

DECLARAŢII
"Avem o grupă foarte grea. Nu este nici o echipă foarte mare în grupă, dar noi avem şansa noastră. Şansele noastre cresc"
George Galamaz, căpitan Unirea

"Unirea poate face puncte, dar nu cred că se vor califica mai departe. Păcat că nu au şi ei o echipă tare din Europa în grupă"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

"Nu trebuie să fim felicitaţi. Şi cînd eram la Steaua s-a zis că am avut noroc cînd am picat cu Rosenborg şi am pierdut calificarea. Sevilla era formaţia pe care doream să o evităm. Pe scoţieni i-am vrut"
Mihai Stoica, preşedinte Unirea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
 •  21 Octombrie 2009, 04:29

apropo ianez tu cred ca fumezi iarba, uite ca uimirea cum ii spui tu are 4 puncte de acum si mai face, bravo UNIREA

 •  28 August 2009, 17:59

Unirea are şanse de puncte în UCL şi poate chiar să iasă din grupe, în Europa League. Sevilla nu e Real şi nici Barca, nu e nici măcar Atletico. Pe Rangers îi cunosc, Unirea face cantonamente de doi ani la Celtic, deci nu ar trebui să le fie străini, iar Stuttgart fără Hleb, e doar o echipă munictorească. Succes Unirea !!!

 •  28 August 2009, 11:16
Postat de pe 28 August 2009, 09:19

toti se bucura ca fraierii dar nu stau sa se gandeasca ca mai bine iei bataie de la inter barcelona si dinamo kiev, faci bani pt ca pe inter si pe barca o simpatizeaza multa lume si ar fi fost plin ghencea, decat sa o furi de la rangers, stuttgard si sevillia...am vazut si anul trecut ca cfr-ului i-a fost mai greu bordeaux decat cu roma si chelsea

apropo,vezi ca bordeaux a defilat anul trecut in campionatul frantei...esti paralel cu fotbalul

Vezi toate comentariile (15)
Comentează