INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Dan Petrescu: "Capul jos, la muncă, şi să nu vorbim prea mult"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2009 00:00

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat după meci că elevii săi nu trebuie să se entuziasmeze prea mult după victoria cu 4-1 în faţa celor de la Glasgow Rangers. "Mentalitatea noastră trebuie să fie capul jos, la muncă şi să nu vorbim prea mult, să ne gândim la următorul meci".

Petrescu a adăugat: "Sunt mulţumit de rezultat, e o victorie foarte bună. Va fi o victorie minunată dacă ne vom califica. Meciul următor va fi cu totul alt meci. Primăvara europeană e aproape dar mai sunt trei meciuri. Foarte important e următorul meci".

Deşi a câştigat la scor, Dan Petrescu e de părere că jucătorii săi puteau mai mult: "Jucătorii nu au fost în formă maximă, chiar dacă am bătut cu 4-1. Ca şi joc, puteam să jucăm mai bine. După ce am schimbat sistemul am jucat mai bine, am fost mai periculoşi"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
 •  21 Octombrie 2009, 03:08

BRAVO baieti!FELICITARI.Tineti-o tot asa! Stelisti,dinamovisti,rapidisti,craioveni,vasluieni,clujeni,timisoreni,damboviteni,clujeni si toti ceilalti mergeti la urmatorul lor meci acasa si incurajati aceasta echipa frumoasa ca merita!Umpleti stadionul steaua pina la refuz! Mult succes in continuare, lor si celorlalte echipe romanesti angrenate in Europa League!

 •  21 Octombrie 2009, 02:09

bravoooo

 •  21 Octombrie 2009, 01:50

Bravo Dane! Felicitari pt victorie! Nu-ti lasa jucatorii sa-si faca de cap si tine-i in priza, sa nu li si urce la cap vedetismul ca apoi dau rateuri... pt ca asta-i tipic romanesc. Nu pleca de la Urziceni pt ca ar fi pacat sa lasi ceva ce abia ai inceput, se vede ca n-a fost o intamplare ca ati castigat campionatul si le-ai da o palma multora care au facut aceasta afirmatie, calificandu-va in primavara europeana si de ce nu, sa iei al doi-lea campionat la rand cu aceeasi echipa! Mult succes!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează