INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - DINAMO ZAGREB

Dan Petrescu anunță că are bagajul la ușă: „Pot pleca după meciul cu croații”

Dan Petrescu (52 de ani) nu ar accepta o ofertă din străinătate, dar se teme pentru postul său. +33   FOTO
Dan Petrescu (52 de ani) nu ar accepta o ofertă din străinătate, dar se teme pentru postul său.

Articol de , - Publicat marti, 25 august 2020 20:53 / Actualizat marti, 25 august 2020 21:59

CFR Cluj și Dinamo Zagreb se întâlnesc miercuri, de la ora 21:00, în turul 2 preliminar din Liga Campionilor. Dan Petrescu (52 de ani) nu ar accepta o ofertă din străinătate, dar se teme pentru postul său. 

  • CFR Cluj - Dinamo Zagreb, în turul 2 preliminar al UEFA Champions League, e miercuri, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Plus.

„Eu mai am doi ani contract, dar am bagajul la ușă, gata făcut. Dacă vine o echipă din afară, o refuz. Dar pot fi dat afară și după meciul cu croații! 

Am văzut finala câștigată de Sevilla, cu un ochi plângeam, cu altul râdeam. Am demonstrat încă o dată că echipa noastră a făcut numai miracole. Jucătorii consideră că mai pot face, dar eu sunt mai realist. E greu să repeți ce am făcut atunci”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Dan Petrescu voia transferuri mai rapide

„Paul Anton și Cristian Lopez? Vojtus? Era bine dacă ajungeau deja, apoi degeaba mai vin dacă ieșim din Europa. Debeljuh a venit și el târziu. Djokovici și Păun au început de câteva zile. Era bine să fii fost toți apți. Ar fi bine să-l vrea Bașakșehir pe Djokovici, am lua și noi niște bani. Ar fi bine pentru el, pentru noi”, a spus antrenorul campioanei. 

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Dinamo Zagreb: 

CFR CLUJ - DINAMO ZAGREB. VIDEO Dan Petrescu, conferință incendiară: „Eu sunt prost, nu?! Chiar ar fi normal să fim eliminați de croați!”

CFR CLUJ - DINAMO ZAGREB. Ce știe Zoran Mamic despre România: „Hagi, Dan Petrescu, Mutu, Steaua”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
noelstoica
noelstoica  •  27 August 2020, 01:15
Postat de petrucj pe 26 August 2020, 08:29

Norocul tine cu cei puternici. Iar cu Rennes, ca banuiesc ca de ei vorbesti, mai uita-te odata pe echipa aia si apoi mai vorbim. Iar cu cfr a batut pe Lazio, Rennes, Celtic si a iesit neinvins din dubla cu câștigătoarea trofeului. Totul datorita norocului.

De noroc si miracole vorbeste Super Dan! Tu vrei sa il contrazici? Eu sunt de acord cu afirmatiile lui...! Si culmea este ca coincide cu parerea mea!

noelstoica
noelstoica  •  27 August 2020, 01:10
Postat de magic4ever pe 26 August 2020, 00:02

Norocul tine cu cei buni si Dan Petrescu este un strateg de nota 10!

De acord cu tine cand vor demonstra pe teren ca sunt buni jucand fotbal! Din pacate ei joaca un "fotbal-sah nou", care nu este pe placul celor care iubesc fotbalul spectacol! Tie nu iti vine somn vizionand fotbalul jucat de CFR?

petrucj
petrucj  •  26 August 2020, 08:29
Postat de noelstoica pe 25 August 2020, 22:49

Numai miracole sau mult "prost noroc" poarta acest Super Dan Petrescu! Cand antrena Urziceni, invingea Sevilla fara ca echipa lui sa traga vreun sut pe spatiul portii, cu Glasgow Rangers au avut bafta ca scotienii sa se bata singuri prin trei autogoluri, cu Metz stim cum au invins o echipa de copii de care au fost dominati copios cu vreo doi oameni eliminati si un portar de 16 ani si multe altele! Are dreptate Super Dan cand vorbeste despre miracole? Nu a mentionat insa, daca tot miracole se pot numi si arbitrajele care in trecutul glorios al C.F.R.-ului le-au servit atatea campionate!

Norocul tine cu cei puternici. Iar cu Rennes, ca banuiesc ca de ei vorbesti, mai uita-te odata pe echipa aia si apoi mai vorbim. Iar cu cfr a batut pe Lazio, Rennes, Celtic si a iesit neinvins din dubla cu câștigătoarea trofeului. Totul datorita norocului.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close