INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SEVILLA - UNIREA URZICENI 2-0

Daniel Stanciu: "Anticipam victoria Sevillei, au buget de 98 de milioane"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 septembrie 2009 00:00

Agentul FIFA Daniel Stanciu spune că evoluţia Unirii Urziceni în Liga Campionilor trebuie comentată abia după disputarea celorlalte partide din grupa G a celei mai importante competiţii intercluburi.

"Anticipam victoria Sevillei pentru că trebuie să ţinem cont de valoare. Unirea este la debut, spaniolii au un buget de 98 de milioane de euro, nu de 8 cît are Urziceniul. Aduceţi-vă aminte şi de Steaua care a investit mult mai mult şi nu a obţinut mare lucru în Ligă.Â

Să vedem ce se întîmplă în următoarele meciuri, i-am văzut puţin timoraţi. Apostol a făcut faţă adversarului, aşa a zis şi Răzvan, i-a plăcut cum a evoluat acest mijlocaş extrem de interesant", a spus Stanciu la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
 •  17 Septembrie 2009, 04:54

Nu trebuie neaparat sa fii tare-n buget ca sa ai rezultate. Trebuie sa fii profesionist adevarat. Dar cind nu esti, stai cu ea in brate si astepti sa creasca bugetu.

 •  17 Septembrie 2009, 02:42

eu spun ca daca nu avem buget sa nu mai participam. Ce dracu cautam noi printre echipe mari? Sa jucam in cupa balcanica sau sa reinfiintam DACIADA pentru a lua si noi niste trofee.

dynamovist
dynamovist  •  17 Septembrie 2009, 01:21

sa citesti tu ce "bugete aveau turcii, ungurii, polonezii, cand navaleau peste noi si cum le rupeau gura Stefan(dar nu Pinalti), Mihaita(dar nu Plesan) si Vladut(dar nu Munteanu).astia 3 erau vai mama lor cu bugetu' , dar bai fratioare cand era in joc soarta lor, mureau pe "teren"si chiar daca pierdeau uneori, nu au fost invinsi niciuodata.mentalitatea unui popor se formeaza incepand cu fiecare individ din copilarie, este cultivata de familie si mai apoi,de SCOALA.apoi la noi scoa

Vezi toate comentariile (14)
Comentează