INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARBITRAJ VIDEO

Decizie importantă anunțată de șeful UEFA » Ce se întâmplă cu arbitrajul video

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 31 august 2018 15:07

Aleksander Ceferin, președintele UEFA, a anunțat că arbitrajul video nu va fi introdus în acest sezon al cupelor europene, însă că va funcționa la Supercupa Europei din 2019, de la Istanbul, și în meciurile din play-off-ul Ligii din sezonul viitor.

"Nu e încă totul clar, trebuie să fim pregătiți când vom adopta VAR. E nevoie de unele îmbunătățiti, la Mondiale nu mi s-a părut că a funcționat foarte bine", a declarat oficialul UEFA.

Care a negat zvonurile că finala Ligii s-ar putea disputa în afara Europei în viitorul apropiat: "Cât despre o finală a Ligii în afara Europei, nu se schimbă nimic până în 2024", a declarat președintele UEFA, la gala de la Monte Carlo.

Vezi și: S-au tras la sorți grupele Europa League » Ghinion pentru echipele românilor: grupă complicată pentru PAOK-ul lui Răzvan Lucescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează