INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BAȘAKȘEHIR

Demba Ba l-a sunat pe Sebastian Colțescu! Ousmane N'Doye a intermediat totul: „Să-mi dați o mămăligă! S-au înțeles foarte bine”

Atacantul senegalez Demba Ba (35 de ani) și arbitrul Sebastian Colțescu au lămurit scandalul cu tentă rasistă iscat în timpul meciului PSG - Bașakșehir +11   FOTO
Atacantul senegalez Demba Ba (35 de ani) și arbitrul Sebastian Colțescu au lămurit scandalul cu tentă rasistă iscat în timpul meciului PSG - Bașakșehir

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2020 19:50 / Actualizat luni, 14 decembrie 2020 20:39

Atacantul senegalez Demba Ba (35 de ani) și arbitrul Sebastian Colțescu au lămurit scandalul cu tentă rasistă iscat în timpul meciului PSG - Bașakșehir. Cei doi au discutat la telefon, după intervenția lui Ousmane N'Doye  (42 de ani). 

Ousmane N'Doye, fost coleg cu Demba Ba la naționala statului Senegal, a mediat conflictul cu Sebastian Colțescu. Mijlocașul trecut și pe la Dinamo a făcut rost de numărul arbitrului și i l-a oferit atacantului de la Bașaksehir.

Sebastian Colțescu, dialog cu Demba Ba, după derapajul rasist din PSG - Bașakșehir

„Am aflat numărul lui Colțescu, i-am spus că sunt alături de el. Știu că nu e rasist deloc. A fost o neînțelegere. A vrut să arate spre bancă. Am vorbit cu Demba Ba. E prietenul meu foarte bun. Eu i-am dat pasa lui Demba Ba că să dea primul gol la națională. I-am explicat și el a înțeles foarte bine. 

I-am dat numărul lui Sebi și i-am zis să-l sune, să vorbească. Fără televizor, fără nimic. Din partea mea, era frumos sa fac asta și am făcut-o. Demba e senegalez, la fel ca mine. Au vorbit, s-au înțeles foarte bine. Amândoi m-au sunat înapoi și mi-au zis că sunt foarte fericiți. Demba mi-a zis ca Sebi e un om foarte bun, la fel si Colțescu despre Demba”, a declarat Ousmane N'Doye, pentru Pro TV.

Sebastian Colțescu, favoritul lui Ousmane N'Doye

„Mie îmi place pacea, vreau să râdem, să vorbim cu respect și să fim oameni adevărați. Când am fost în România, am cunoscut multă lume acolo, știu cum merge treaba în România, știu oamenii. Dacă ceva se întâmplă cu cineva despre care știi ceva, trebuie să vorbești. Așa si cu Sebi (n.r. Colțescu). I-am văzut caracterul la meciuri. Arbitrii mei preferați se știu. Îi salut, că se stiu ei: Sebi, Găman și Balaj. Nu-i ușor pentru Sebi", a mai spus N'Doye.

Demba Ba l-a sunat pe Sebastian Colțescu! Ousmane N'Doye a intermediat totul: „Să-mi dați o mămăligă! S-au înțeles foarte bine”

Trebuie să-mi dați un premiu cu mămăligă! Sunt mai obosit ca voi! Am fost sunat de jurnaliști de peste tot. Eu nu am văzut niciodată rasism în România. Lumea a fost șocată când a aflat ce am zis de România. E țara mea!

I-am explicat și lui Demba Ba. El a spus ca nu a auzit nimic urât de la Colțescu, dar crede ca nu trebuia folosit cuvântul „negru” în stadion. El nu a zis ca e rasism. A spus că nu poți sa folosești cuvântul asta pe stadion. Și Sebi a înțeles lucrul ăsta
- Ousmane N'Doye

6cluburi din România are Ousmane N'Doye în CV: Vaslui, Dinamo, Astra, Săgeata Năvodari, ASA Târgu Mureș și Cetate Deva

VIDEO Mourinho reacționează după scandalul provocat de Colțescu: „Doar asta poate face acum”

Citește și alte știri despre scandalul provocat de Sebastian Colțescu la PSG - Bașakșehir:

EXCLUSIV Avocatul lui Colțescu: „Eu l-am căutat ca să-l apăr! E un caz fără precedent, dar e nevinovat"

Porumboiu vine cu un nou scenariu în scandalul de rasism care-l are în centru pe Colțescu: „El era total absent! Șovre a aruncat treaba asta pentru că e orgolios și s-a răzbunat”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
3704208619618605
Ionita Aurelian  •  16 Decembrie 2020, 10:37

Domnilor primul pas catre o cearta, catre rasism, catre orice altceva de natura polemica e sa i te adresezi acelui om, sa scandezi, sa-l in juri, sa ii spui ce iti trece prin cap. Poanta e ca hotomanii asculta pe le colturi. Coltescu nu i s-a adresat acelui om. A folosit un cuvant de identificare nu catre el ci cate Hategan. Daca Coltescu lucra la gunoi ii spune lui Hategan "*** ala de acolo". Daca lucra la Academia Romana ii spunea "*** ala de acolo". ASa ca orice o fi numai rasism nu e. Am observat ca de fapt rasismul e invers. Daca un alb si un negru stau fata in fata (fara sa aiba niciun antecedent constientizat) si negrul ii spune albului: esti alb, acesta se uita lung. Daca albul ii spune ca e negru (ca nu ai voie, el poate sa te faca pe tine alb) el sare la gat (ca asa e in tenis). Problema e ca individul are probleme la cutiita. Faptul ca ceilalti au marsat e ca vazand-ul chiar au crezut ca asa e. Stiti, Erdoghan a reactionat spunandu-ne ca el nu ii discrimineaza rasial pe kurzi. De ce sa ii discrimineze cand poate doar sa impuste? (ca sa vezi ce nenorocit e Coltescu). Presedintele nostru patriot se uita cu telescopul dupa fluturi. In timp ce presedintele criminal de dincolo ne jigneste ca natie de *** ce suntem (a sprijinit afirmatiile acelui antrenor). Deci suspendare pe viata antrenorul turc, 5 ani turcii, un an PSG si avertisment pentru Coltescu ca stie limba romana.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  15 Decembrie 2020, 07:52

Turcii,dar și francezii (albi sau mai puțin albi),au greșit flagrant și ȘTIU că la o eventuală anchetă UEFA pe BUNE,vor fi sancționați drastic și pe bună dreptate!!!! Din punctul meu de vedere,AMBELE ar trebui să piardă acest meci cu 0-3,echipa turcă să primească un minim de trei ani suspendare,iar ebo ăla cel puțin ZECE etape-n Europa.Mi-e teamă însă că vor deveni TOȚI "preteni"si ca se va pune"batista pe tambal",exact ca-n cazul viorii pe afiș lângă Hagi,chiar dacă NOI TOȚI am fost făcuți "GIPSY ".E clar că alde burleanu,vasaras și ăștia nu vor mișca un deget dar opinia publică a inceput să miște, iar nici ăia de la UEFA nu-s ***....și nu mă bucur că nici eu nu-s ***, dar pe Neymar l-a sanctionat deja Divinitatea prin picioarele unui, era să zic NEGRU,mai puțin ALB....Iar aia de la basacse...tocmai și-au luat-o de la un .... român ... cu gura mare!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  15 Decembrie 2020, 06:41
Postat de Octavian Go pe 15 Decembrie 2020, 00:11

Mai toata lumea s-a lamurit ca in incidentul acela Coltescu nu poate fi acuzat de rasism, nuimai cei de la GSP o tin danga-langa cu ''derapajul rasist''.

Acuma toata lumea a luat-o razna, dar va intreb eu, cand mergi la magazin si iti place un hanorac sau tricou de culoare neagra, ce faci, nu-i mai zici neagra ca e rasism ?????

Vezi toate comentariile (34)
Comentează