INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GLADBACH - BARCELONA,MIERCURI, 21:45, DOLCE, GSP.RO

Dialog pe rețelele de socializare între Messi și următorul adversar din Ligă: "Ce păcat!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 14:31

Lionel Messi va lipsi cel puțin 3 săptămâni de pe gazon și nu va putea evolua în partida de pe Borussia-Park.

Accidentarea acestuia din meciul cu Atletico nu a fost un motiv de bucurie pentru rivalii de miercuri din Liga Campionilor. Aceștia au postat pe contul de Twitter al clubului un mesaj în care își arată regretul față situația existentă: "Ce păcat! Ne-ar fi plăcut să te vedem miercuri pe Borussia-Park. Fă-te bine, Lionel Messi."

Răspunsul lui Messi nu a întarziat, acesta întorcându-le amabilitatea printr-un mesaj postat pe contul său de facebook: "Multe mulțumiri celor de la Borussia Mönchengladbach pentru mesajul lor de susținere. Un gest foarte frumos din partea clubului".

Argentinianul a ținut să le mulțumească și tuturor celor care și-au arătat atașamentul față de el: "Bineînteles că vreau să le mulțumesc și tuturor celor care mi-au trimis urările lor de bine. Acum trebuie să mă odihnesc câteva zile înainte de a reveni și mai puternic".

Partida dintre Borussia Mönchengladbach și Barcelona se va disputa miercuri, de la 21:45, și va fi transmisă în direct pe Dolce Sport.

(Adrian Jitea)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează