INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - MANCHESTER UNITED 1-3

Doi nepoţi ai lui Sir Alex Ferguson au fost implicaţi într-un accident rutier

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2009 00:00

Doi dintre nepoţii antrenorului lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, dar şi mama lor au fost rănţi într-un accident rutier care a avut loc cu câteva ore înainte de semifinala de Liga Campionilor cu Arsenal, potrivit Reuters.

Toţi cei trei sunt în stare stabilă, după ce autoturismul în care se deplasau, Vauxhall Corsa, s-a lovit cu un Ford Fiesta. Echipa de descarcerare a trebuit să intervină pentru ca mama copiilor, Nadine, în vârstă de 30 de ani, să fie scoasă din maşină. Femeia a fost transportată la spital cu elicopterul.

Nepoţii lui Ferguson, Charlie, în vârstă de 10 ani, şi Grace, 6 ani, au fost şi ei la spital pentru investigaţii medicale. Poliţia a anunţat că Grace a suferit răni minore, în timp ce starea lui Charlie era mai serioasă.

Celălalt şofer, în vârstă de 17 ani, a fost internat cu răni la picioare.

Presa engleză a scris că Ferguson a vrut iniţial să plece la spital înainte de meciul cu Arsenal, dar a renunţat când a aflat că cei trei sunt în afara pericolului.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  06 Mai 2009, 14:01

La banii lui bunicu' ei umbla cu Opel Corsa?

 •  06 Mai 2009, 14:00

Ce stire ! Senzational !!! Trimiteti rapid acolo oameni sa ne relateze de la fata locului , ROMANIA este disperata sa afle ce s-a intamplat cu nepotii !!! BUZARIN , NAUM....TOLONTAN fuga la fata locului , un eveniment asa de important nu poate fi ratat ! Am mai auzit eu ceva de o verisoara de gradu 3 a prietenei lui Ronaldo ca ar fi scapat o oala de apa fierbinte pe jos , puteti sa o dati ca stire venita pe surse !

 •  06 Mai 2009, 13:52

Daca asta e stire din sport, imi rad mustata pe care nu o am. Doamne,Doamne!Ce a ajuns presa sportiva!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează