INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - INTER 0-1

Drogba: "Nu meritam să fiu eliminat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Atacantul lui Chelsea, Didier Drogba, îl acuză pe arbitrul returului cu Inter (0-1), disputat marţi seară, de exces de zel.

 

"Wolfgang Stark a exagerat. Nu meritam să fiu eliminat. E adevărat că l-am călcat pe gambă pe Thiago Motta, dar astfel de lucruri se întîmplă în timpul unui meci. N-a fost ceva intenţionat", susţine internaţionalul ivorian.

Drogba a recunoscut însă că Inter a meritat calificarea în "sferturi": "Italienii au fost foarte buni, mai ales în plan tactic. Nu ne-au lăsat să ne facem jocul". 

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
diegostefan
diegostefan  •  17 Martie 2010, 17:09

oricum drogba asa joacaa mereu ca un nesimtit....nu stiu de ce se vaita ca l-a dat arbitru afara...el oricum nu prea merita sa fie pe teren ca mai mult strica

pipitahiguain
pipitahiguain  •  17 Martie 2010, 15:39

cica n-a fost intentionat , nu inteleg dc nu recunoaste ca a fost fault intentionat , oricum a trecut

Vezi toate comentariile (2)
Comentează