INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SONDAJ

Duel cu sîrbii! Steaua întîlnește Partizan în turul 3 preliminar al Ligii! Ai încredere că se califică?

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2015 15:05

Steaua a avut mari emoții în "dubla" cu Trencin. Deși s-a impus categoric în Slovacia, scor 2-0, și lucrurile păreau rezolvate, roș-albaștrii au tremurat pînă în ultimul minut.

Trencin a egalat situația pe tabelă după doar 21 la București, iar accidentările lui Stanciu și Varela i-a făcut pe steliști să aibă mari emoții. Slovacii s-au impus la București pînă la urmă, scor 3-2, dar calificarea e a Stelei. Va urma, însă, un meci extrem de dificil cu Partizan Belgrad.

Sîrbii au trecut fără nici o problemă de Dila Gori, cîștigînd ambele manșe, 1-0 în tur și 2-0 la retur. Nu numai scorul a strălucit în favoarea lui Partizan, ci și jocul.

Steaua are însă de partea ei experiența. Cele 11 calificări consecutive în grupele competițiilor europene îi fac pe elevii lui Mirel Rădoi să devină favoriți ai acestei "duble". 

Cu un lot cotat la 20,55 milioane de euro, format în mare parte din sîrbi, Partizan speră la o calificare în play-off. Manșa tur dintre cele două va fi miercurea viitoare, la București, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.RO. Returul se va juca pe 5 august, la Belgrad.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  26 Iulie 2015, 13:45

daca nu primeste gol acasa,steaua trece in grupele ligii! partizan a dat toate golurile in campionat! steaua abia acum incepe sa dea si ea goluri!

ortega
ortega  •  26 Iulie 2015, 09:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

buzucm
buzucm  •  25 Iulie 2015, 17:49

sansele sunt 50-50 cine o considera pe steaua favorita certa habar nu are de ce se intampla in fotbalul european. pasionat de fotbal? cauta pe google pagina de fotbal

Vezi toate comentariile (8)
Comentează