INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BORUSSIA DORTMUND - REAL MADRID 2-2

Egalul cu Borussia Dortmund l-a nemulțumit pe Zidane: "Suntem blestemați"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 09:49

Zinedine Zidane este de părere că echipa sa ar fi trebuit să câștige partida disputată pe Signal Iduna Park contra Borussiei Dortmund, încheiată la egalitate, scor 2-2.

Dortmund a revenit de două ori în meci, după ce Real a condus cu 1-0 și 2-1, iar tehnicianul madrilenilor  susține că echipa sa a făcut un meci foarte bun, atât din punct de vedere ofensiv, cât și din punct de vedere defensiv.

"Suntem blestemați, pentru că am făcut un meci mare, din punct de vedere ofensiv și defensiv, am făcut meciul pe care voiam să-l facem. La final a fost la fel, este al treilea meci terminat la egalitate. Nu este meritat.

Nu cred că a condus cineva partida. Am făcut un meci bun, din primul până în ultimul minut", a spus Zidane, citat de Marca.

Părerea lui Zidane a fost împărtășită și de James Rodriguez, care a afirmat că o victorie a Realului ar fi fost un rezultat corect.

"Rezultatul ar fi fost corect dacă am fi câștigat, dar a fost o deplasare dificilă, pe un teren unde ei joacă mereu bine și cred că am făcut o partidă bună", a spus columbianul conform Mundo Deportivo.

După două etape, Dortmund este lider în Grupa F, la egalitate de puncte cu Real Madrid, în timp ce Sporting este pe poziția a treia, după victoria obținută aseară în fața Legiei Varșovia. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
sorin_steaua
sorin_steaua  •  28 Septembrie 2016, 16:36

A fost mai buna B Dortmund si au niste jucatori tineri exceptionali. Christian Pulisic si mai sunt vreo doi care vor fi mari. Ma uitam la Christian Pulisic cand a intrat in joc , dribla pe cei de la Real ca niste jaloane.

florimex
florimex  •  28 Septembrie 2016, 14:21

Real a avut noroc ca a scapat cu egal. Trebuiau sa piarda. A avut si arbitrajul partea lui de vina.

dinamo100
dinamo100  •  28 Septembrie 2016, 12:44

Cred ca numai cei de la Real considera ca e un rezultat nedrept! Real a facut un joc tactic inteligent, dar nu a demonstrat deloc ca ar fi "peste adversar". Eu spun doar atat: Borussia nu ar fi meritat sa piarda.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează