INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UNIREA URZICENI - STUTTGART

Fanii lui Stuttgart pot sta în acelaşi hotel cu jucătorii la meciul cu Unirea

suporteri Stuttgart, Stuttgart
suporteri Stuttgart, Stuttgart

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2009 00:00

Clubul VfB Stuttgart a anunţat că pune la dispoziţia suporterilor germani 3 pachete pentru meciul din deplasare cu Unirea Urziceni, iar pentru 1.149 de euro doritorii vor beneficia de două nopţi de cazare în acelaşi hotel în care vor sta jucătorii pregătiţi de Markus Babbel.

Cel mai scump pachet (Gold) costă 1.149 de euro şi include biletul la meci, transportul dus-întors, 2 nopţi de cazare în acelaşi hotel în care va sta şi echipa, 4 mese, participarea la un banchet după terminarea partidei, dar şi vizite turistice prin Bucureşti.

Pe site-ul şvabilor se precizează că meciul nu va avea loc la Urziceni, ci în Bucureşti, iar fanii găsesc şi o mică descriere a clubului român. "După ce a petrecut peste 50 de ani în ligile de amatori din România, Unirea a fost preluată în anul 2002 de sponsorul Valahorum, în sezonul 2005-2006 a reuşit să promoveze în Liga I, iar anul trecut a reuşit în premieră să câştige campionatul.

De obicei, ialomiţenii joacă meciurile de pe teren propriu, pe stadionul Tineretului, care are o capacitate de doar 7.000 de spectatori, dar cum acesta nu îndeplineşte condiţiile UEFA, jocul cu Stuttgart se va disputa pe arena Ghencea, pe care joacă Steaua Bucureşti", scrie sursa citată.

Sursă: NewsIn

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  10 Septembrie 2009, 12:57

unirea o sa joace in ghena!La spurky acasa...

 •  02 Septembrie 2009, 15:31

ba baieti, pana sa joace unirea pe ghencea gazonul o sa fie bun!

 •  02 Septembrie 2009, 15:12

Pe cel mai prost gazon din romania, e pacat pentru acesta echipa mica si sufletista! oricum bafta in LC si puncte cat mai multe

Vezi toate comentariile (3)
Comentează