LIGA CAMPIONILOR  ·  ARSENAL - VILLARREAL 3-0 (ÎN TUR 1-1)

Fără emoţii

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2009 00:00

Pentru Villarreal, calificarea în "sferturi" a fost în sine o performanţă. Orice pas mai departe ar fi fost un bonus. Bonus care însă n-a venit, căci Arsenal a avut în această dublă manşă totul de partea sa.

Înainte de tur au revenit Cesc Fabregas şi Adebayor, doi factori determinanţi în tactica lui Wenger. A fost 1-1. Înainte de retur, Villarreal l-a pierdut pe Marcos Senna, jucător cheie în tactica lui Pellegrini. Fără el şi fără Santi Cazorla, "Submarinul galben" n-a avut nici o şansă în faţa unui Arsenal care, partidă după partidă, se rodează şi pare a deveni o serioasă ameninţare la adresa celorlalte 3 colege de semifinale. Duelul cu Manchester se anunţă pasionant, căci Wenger şi puştii săi sînt în stare de mari surprize.

Pentru Villarreal, calificarea în "sferturi" a fost în sine o performanţă. Orice pas mai departe ar fi fost un bonus. Bonus care însă n-a venit, căci Arsenal a avut în această dublă manşă totul de partea sa.

Înainte de tur au revenit Cesc Fabregas şi Adebayor, doi factori determinanţi în tactica lui Wenger. A fost 1-1. Înainte de retur, Villarreal l-a pierdut pe Marcos Senna, jucător cheie în tactica lui Pellegrini. Fără el şi fără Santi Cazorla, "Submarinul galben" n-a avut nici o şansă în faţa unui Arsenal care, partidă după partidă, se rodează şi pare a deveni o serioasă ameninţare la adresa celorlalte 3 colege de semifinale. Duelul cu Manchester se anunţă pasionant, căci Wenger şi puştii săi sînt în stare de mari surprize.Motivul perchezițiilor făcute azi la mai multe locuințe ale Duduienilor. Întâlniri secrete desfășurate între șefi ai Poliției Române și interlopi periculoși. Ce ar căuta, de fapt, poliția
Libertatea
Comentarii (2)
 •  16 Aprilie 2009, 16:33

Pacat ca Arshavin nu are drept de joc. De cand a venit el, Arsenal rupe norii in Anglia. Daca putea juca si el, Manchester ar fi avut viata grea..

 •  16 Aprilie 2009, 01:21

Spre finala Tunari!

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Barbora Krejcikova
Digi
Program TV complet

Liga 1