INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ACCIDENTARE

Fără Robben în Gruia?

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 august 2010 00:00

Arjen Robben ar putea rata prima parte a sezonului, din cauza unei accidentării pe care a suferit-o în amicalul Olanda-Ungaria (6-1).

 

Olandezul a suferit o accidentare la coapsa stîngă în meciul de pregătire dinaintea Cupei Mondiale, de pe 5 iunie. Nemţii sperau ca Robben să revină în luna octombrie, dar se pare că va reveni de-abia în ianuarie. "Este aproape sigur că Arjen va rata turul campionatului. Perioada de refacere durează mai mult decît ne aşteptam", a declarat directorul sportiv de la Bayern Munchen, Christian Nerlinger,

Din cauza acestei accidentări, Arjen Robben ar putea să rateze şi meciurile din grupele Ligii Campionilor şi astfel nu va fi prezent nici la dubla cu CFR Cluj. Nemţii se află în grupa cu AS Roma, FC Basel şi CFR Cluj.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
pokerman11
pokerman11  •  07 Septembrie 2010, 23:27

Daca doriti sa invatati poker de la profesionisti si sa primiti bani fara depozit cu care sa incepeti, intrati pe a n y t w o . ro Scoala poker (lectii poker, traininguri video), cele mai bune oferte de rakeback pe cele mai mari site-uri de poker si 20 de euro gratis la unibet pe any two . r o

fichirichi
fichirichi  •  30 August 2010, 15:48

Va asteptam pe fcbayern.ro

sherifftiraspol
sherifftiraspol  •  29 August 2010, 18:48

cfr 0-3 bayern

Vezi toate comentariile (6)
Comentează