INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REFUZ

FC Barcelona nu vrea în vestiarul Realului

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2010 00:00

FC Barcelona nu vrea să audă de Real nici în Champions League, deşi madrilenii au fost eliminaţi.

 

Cum finala întrecerii, din 22 mai, se va disputa pe " Santiago Bernabeu", clubul catalan a decis ca, în cazul în care vor evolua cu trofeul pe masă, Messi şi compania să se schimbe doar în vestiarul rezervat echipei oaspete, indiferent dacă vor avea rolul de gazdă sau nu.

 

"Este o rivalitate prea mare ca noi să stăm în vestiarul Realului. Nu putem să călcăm acolo, nu este casa noastră. Ar fi contra naturii. Avem şi noi mîndria noastră", au susţinut şefii "blaugrana" în cotidianul local "La Vanguardia". În sferturile de finală, Barca se va duela cu Arsenal.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (22)
 •  20 Martie 2010, 02:33
Postat de pe 19 Martie 2010, 15:00

1.Cu cine a cazut real m??????inutilii care au aruncat 300 mil.€.Nici unii de divizia c nu au putut bate.ALCORCON ghici cu ce rimeaza???????????iti spun tot eu,cu LYON??????????????????????? 2.Visça el barca.mes que un club.Visça LYONel MESSI.JAJAJJAJAAAAAA.

e urat sa spui ca sunt INUTILI si ca s-au prostit ca au "aruncat" 300 de mil de euro , inteleg ca esti fan bacelona , insa trebuie sa realizezi ca aproape si-au scos banii investiti in transferuri prin vinderea unor jucatori (van Nistelrooy,Robben,Sneijder,Negredo,Heinze) si printr-un marketing foarte calculat , credeti ca asa de capitala era castigarea UCL???financiar ma refer..??? caci era extraordinar de importanta pentru fani , motivatie , incredere si chiar pt creerea unei noi er

 •  19 Martie 2010, 16:39

anul asta ca si anul trecut va fi anul barcelonei messi e mult prea puternic din nou:D

schukaryn
schukaryn  •  19 Martie 2010, 16:20
Postat de pe 19 Martie 2010, 15:56

cum au cumparat si arbitrii in meciu ala pe Bernabeu 2-6 nu ? jet ma lake !

Lasa i k sunt foarte frustrati k au fost dati afara din toate competiile si ultima lor sansa este La Liga..singurul trofeu care le a mai ramas dar ink e prea devreme k sa si l poata asigura!!E ultima lor sansa sa castige vre un trofeu pt k anul viitor Barça nu va mai face ecceasi greseala k anul asta..vor face transferuri si o sa ajunga sa i bata iar cu 6-2 pe Bernabeu!! Urmeaza meciul direct pe bernabeu si sper sa castige Barça k sa va readuk cu picioarele pe pamant!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează