INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHAMPIONS LEAGUE

Filmarea secretă » Cristiano Ronaldo a făcut prăpăd în vestiarul lui Juventus! Singurul care i-a răspuns

Cristiano Ronaldo, un pachet de nervi în vestiarul lui Juventus // foto: captură documentar Amazon Prime +7   FOTO
Cristiano Ronaldo, un pachet de nervi în vestiarul lui Juventus // foto: captură documentar Amazon Prime

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 15:07 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 15:37

O filmare din vestiarul lui Juventus, de la pauza meciului cu FC Porto din optimile Ligii Campionilor 2020/2021, a devenit virală în spațiul online. Cu portughezii în avantaj la pauză, 1-0, Cristiano Ronaldo (36 de ani) a fost un pachet de nervi: „Jocul nostru e de rahat!”

Pe 9 martie, Juventus a câștigat acasă cu FC Porto, scor 3-2, dar a ratat calificarea în sferturile Champions League, oaspeții având avantajul golurilor înscrise în deplasare.

Gestul prin care noua iubită l-a lăsat mască pe De La Hoya: „Dragă Oscar, ai totul în viață. Nu pot să-ți dau nimic altceva... în afară de asta”
GEST EXTREM
Gestul prin care noua iubită l-a lăsat mască pe De La Hoya: „Dragă Oscar, ai totul în viață. Nu pot să-ți dau nimic altceva... în afară de asta”

Cristiano Ronaldo face prăpăd în vestiarul lui Juventus la pauză meciului cu FC Porto 

La pauză, când portughezii conduceau cu 1-0, în vestiarul lui Juventus a fost iureș. Extrem de nervos, Cristiano Ronaldo a intrat în încăpere gesticulând puternic și a le-a reproșat colegilor felul în care au evoluat. Singurul care i-a răspuns a fost columbianul Juan Cuadrado.

În continuare, dialogul din videoclipul cuprins în „All or Nothing: Juventus”, documentarul despre „Bătrâna Doamnă” realizat de Amazon Prime:

  • Cristiano Ronaldo: „Trebuie să lucrăm mai mult. Ce naiba? Nu am jucat nimic. Nimic!” 
  • Juan Cuadrado: „Liniștește-te” 
  • Cristiano Ronaldo: „Am jucat ca un rahat!” 
  • Juan Cuadrado: „Trebuie să fii un exemplu pentru toată lumea” 
  • Cristiano Ronaldo: „Mă includ și pe mine aici. Trebuie să ne spunem adevărul, am jucat ca un rahat. E meci de Champions League, trebuie să avem personalitate!”

Ulterior, antrenorul Andrea Pirlo intervine: „E suficient, să mergem. Gata, Cri. Destul, Juan”.

foto: captură documentar Amazon Prime
foto: captură documentar Amazon Prime
foto: captură documentar Amazon Prime
foto: captură documentar Amazon Prime
foto: captură documentar Amazon Prime
+3 FOTO

Cristiano Ronaldo a plâns după eliminarea din Champions League

Juventus a întors scorul în a doua parte, 2-1, și a dus astfel meciul în prelungiri. Acolo fiecare dintre echipe a înscris o dată, rezultatul final fiind 3-2 pentru Juventus și 4-4 la general, Porto avansând grație celor două goluri marcate în deplasare.

După meci, Cristiano a fost filmat plângând în vestiar.

foto: captură documentar Amazon Prime
foto: captură documentar Amazon Prime
foto: captură documentar Amazon Prime
foto: captură documentar Amazon Prime
foto: captură documentar Amazon Prime
+3 FOTO

În vară, el a părăsit-o pe Juventus și s-a întors la Manchester United, echipa pentru care jucase și între 2003 și 2009.

101 goluria înscris CR7 pentru Juventus în 134 de meciuri

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cântăreața care i-a cerut ajutorul lui Cristiano Ronaldo: „Ți-ar plăcea să le schimbi viața?” » Răspunsul înduioșător al fotbalistului

„Cicâldău căpitan” » După meciul cu Marseille, turcii cred că „tricolorul” va conduce Galatasaray!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
steaua.libera
steaua.libera  •  27 Noiembrie 2021, 00:46

Mentalitate de învingător

kosmeen
kosmeen  •  26 Noiembrie 2021, 21:23
Postat de Paco Raceanu pe 26 Noiembrie 2021, 17:48

Ai dreptate, nu are de a face una cu alta, asa cum nu mai are de mult de a face Cristiano cu Messi. Nici la exteriorizare si, mai ales, nici la eficienta si rezultate. In timp ce Messi pare ratacit la PSG, total ineficient pt echipa, confirmand ca demonstratia sa de mare valoare s-a oprit la Barca (de fapt se oprise acum multi ani, Barca devenind o anonima cu Messi la timona in ultimii ani in CL), Cristiano Ronaldo demonstreaza si la 37-38 de ani ca este cel mai eficient fotbalist din istoria acestui sport, dovedindu-si maxima valoare si efiecienta la cele mai mari echipe din lume si devenind golgheterul celor mai importante competitii din lume: CL, nationale de fotbal, campionatul englez, spaniol, italian. Cel mai tare este ca si atunci cand echipa de club este in mare deriva si criza, Cristiano nu este niciodata in criza, fiind si mai eficient si tragand clubul dupa el, la 37-38 de ani, efectiv. Este UNIC!

Perfect de acord. Este definitia profesionalismului si a eficientei, in conditiile in care activeaza la nivelul maxim posibil in fotbal. Omul este absolut senzational si-l consider cel mai bun jucator de fotbal din toate timpurile, over-all. Poate ca nu are talentul unui Maradona, Pele, Cruyff, George Best sau chiar Messi (sau al multor altor celebri) dar este un exemplu extraordinar de ambitie, munca si daruire cu care a reusit sa-si surclaseze rivalii si sa doboare o multime de recorduri. In plus, este si un tip foarte echilibrat in viata de zi cu zi spre deosebire de multi alti mari fotbalisti (Maradona si "Garrincha", poate cel mai mare dribleur din toate timpurile - imi vin acum in minte). Pacat ca nu este si campion mondial, singurul titlu ce-i lipseste. Ar fi fost aproape imposibil de egalat vreodata. Sunt bucuros ca sunt contemporan cu el !

ripensistu
ripensistu  •  26 Noiembrie 2021, 21:21

Un cocalar si el si cel de la P$G, abai astept sa scapam de ei, astia nici macar nu o sa ajunga antrenori, pentru asta ai nevoie sa te duca capul si ei nu stau prea bine la acest capitol.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează