INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA

FOTO Gafă uriașă făcută de UEFA! Pe cine a anunțat din greșeală drept câștigătoarea Ligii Campionilor :O

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2018 21:48

Site-ul oficial al UEFA a publicat din greșeală o imagine în care câștigătoarea Ligii Campionilor era declarată Liverpool, deși finala cu Real Madrid va avea loc abia pe 26 mai, la Kiev.

Imaginea a devenit virală pe internet, oamenii întrebându-se dacă e ceva la mijloc sau e o simplă greșeală. În cele din urmă se pare că a fost doar o greșeală omenească a unui angajat UEFA care făcea probe la site:

Nu e prima dată când UEFA a făcut o greșeală de acest gen în sezonul curent. Înainte de a se cunoaște semifinalistele Ligii, abonații clubului AS Roma au primit un mail prin care erau invitați să-și cumpere bilete la meciul cu Liverpool de pe 2 mai.

Liverpool și Real Madrid s-au mai întâlnit în finala Ligii Campionilor în 1981, când "cormoranii" s-au impus cu 1-0 după golul lui Alan Kennedy.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
sala_dalles
sala_dalles  •  05 Mai 2018, 10:21

nu

valiza.epo
valiza.epo  •  05 Mai 2018, 08:30

Nu e singura greseala. UEFA anunta ca FCSB a castigat CCE in 1986!?! Cand FCSB nu exista! Atunci a castigat Steaua!!

andrei.33
andrei.33  •  05 Mai 2018, 01:20

Cancan.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează