INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

FOTO Imagini impresionante de pe "Marakana" din Belgrad, înaintea meciului cu Napoli » Belodedici, din nou alături de Mihajlovici și Savicevici

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 21:24

Belgradul este în sărbătoare după ce Steaua Roșie s-a calificat în Champions League, într-o grupă cu Napoli, PSG și Liverpool. 

Sârbii au epuizat biletele pentru aceste jocuri în doar câteva ore. Iar dorința de a veni pe "Marakana" într-o seară de Champions League s-a văzut la meciul cu Napoli (0-0). 

Stadionul de 55.000 de locuri era plin ochi cu 40 de minute înaintea startului acestui meci, unul cu grad de risc foarte ridicat!

Înaintea meciului pe teren și-au făcut apariția vedetele din generația de aur a sârbilor, care au defilat pe pista de atletism cu o copie a trofeului Cupei Campionilor câștigată în 1991. 

Printre aceștia a fost și Miodrag Belodedici, singurul fotbalist român care a cucerit trofeul cu două echipe diferite, prima oară cu Steaua în 1986. 

Sinisa Mihajlovici și Dejan Savicevici, liderii acelei generații, nu au lipsit nici ei de la acest eveniment. 

Steaua Roșie a onorat revenirea în UCL cu o remiză nescontată la pariuri, 0-0 în fața vicecampioanei Italiei. 

FOTO: Reuters

FOTO: Reuters

poza4

26 de ani
au trecut de la ultima prezență a Stelei Roșii în Champions League 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
1259196910758894
Ghiu Ioan  •  19 Septembrie 2018, 08:30

vede="vede"

1259196910758894
Ghiu Ioan  •  19 Septembrie 2018, 08:29

Poate vede si "tampan" si generalii cum se onoreaza o castigatoare a Cupei campionilor.nUMAI LA NOI NU SE POATE.STEAUA E UNA, ACEEA A LUI BECALI, FIE CA VOR UNII SAU ALTII.Lacatus si altii au orgolii si foame de bani, dar nu au onoare .Daca nu baga bani Becali , acu Steaua nu mai exista , da ramanea cea a lui Lacatus.Si paslmaresul, continuitatea punctele aduse in clasament Romaniei, jucatorii la nationale, pentru toti acesti idioti , nu conteaza ?

utraian
utraian  •  18 Septembrie 2018, 23:48

DIn postura de institutie de stat, cum le-ai facut deja atatora?

Vezi toate comentariile (51)
Comentează