INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - SPARTA PRAGA 2-0 (ÎN TUR 1-1)

FOTO În ciuda lui Talpan » 40.000 de stelişti au creat aseară o atmosferă de UCLr și au dat un răspuns și oamenilor din MApN care susțin că actuala echipă nu e Steaua

Articol de - Publicat joi, 04 august 2016 00:00

Emoţie, tensiune, vibraţie. Acestea sunt stările prin care a trecut ieri fiecare suporter al Stelei!

Curtea Arenei Naţională era animată, avea ritm şi pasiune. Sute de suporteri veniţi cu maşinile personale sau microbuzele au ocupat fiecare loc. Bacău, Craiova, Constanţa, Iaşi, Braşov ori Arad. Toate marile oraşe au avut fani roş-albaştri pe cel mai mare stadion al ţării. Au fost prezenţi suporteri din Olanda, Anglia, Italia şi Germania, cu toţii au venit pentru a simţi din nou pulsul Ligii Campionilor şi pentru a merge împreună cu Stanciu şi compania în cea mai importantă competiţie intercluburi.

Mesaj din suflet

" Steaua este un nume mare al Europei şi a dat lumii fotbalistice jucători de clasă care ne-au făcut mândri că suntem suporterii unei echipe mari. Suntem din nou împreună, suntem puternici şi vom învinge! Avem spirit de învingători pentru că aşa am fost învăţaţi! Simţim aerul european şi suntem aici pentru a susţine echipa noastră de suflet. Suntem aici pentru Steauaaaaaaaaa Bucureşti" a fost mesajul crainicului Florin Ghencea, care i-a făcut pe cei aproximativ 40.000 de fani aflaţi în tribună să tresare, să se ridice în picioare şi să aplaude ca la victoriile de poveste cu Ajax sau Chelsea.

S-au întors lângă echipă

Şi au ieşit echipele pe gazon, iar steliştii au avut un şoc să vadă din nou tribunele pline! Fanii nu mai sunt doar spectatori, s-au întors la statutul de ultras, au fulare, steaguri şi aplaudă din primul minut.

Au cântat, au scandat, au urlat, s-au ridicat în picioare la fiecare fază importantă şi nu i-au menajat pe adversari, pe care i-au fluierat în fiecare clipă. "Iubim Steaua", "Luptă, Steaua!", "Steaua Bucureşti" au fost scandările care s-au auzit pe Arenă, iar vibraţia oferită de fani a fost una incredibilă, care i-a umplut de speranţe pe jucători.

"De mult n-am mai simţit o astfel de atmosferă la meciurile Stelei", îmi spun colegii aflaţi la masa presei alături de mine. Fanii vicecampioanei trăiesc şi aseară s-au întors 40.000 să-şi susţină echipa pe care o iubesc din prima zi. Suporterii roş-albaştri sunt deja în grupele Champions League!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
superdorex
superdorex  •  04 August 2016, 16:57

Steaua suntem noi...cei mai multi care ne ofticam cand pierdem si explodam cand castigam...cei care iubim aceasta echipa neconditionat, nu alde Boroi sau Talpes...sunt curios cu cine au tinut aseara??? RUSINE sa le fie e singura echipa din tot ce au ei care an de an tin steagul sus...aseara au jucat in ros-albastru parca aratandu-le celor doi si a celor doua galerii deprimate ca STEAUA nu dispare niciodata, Steaua e un fenomen...o emulatie de care trebuie sa se tina cont un simbol national de care trebuie sa fim mandri! Ceea ce fac si cer ei e josnic si cred ca intreg ministerul apararii e vinovat pentru ca le permit acest lucru! Jos palaria pentru atmosfera creata aseara...mi-au dat lacrimile de bucurie!

bigdeal
bigdeal  •  04 August 2016, 14:15
Postat de bvd_magheru pe 04 August 2016, 10:09

Si daca intr-o zi cedeaza aia si Becali recupereaza sigla si numele , peluza sud nu va mai reveni niciodata pina nu il vede pe gigi plecat definitv si irevocabil . Nu il mai iarta niciodata . Pa. Pa.

Peluza sud sa o stearga frumușel la Sofia la meciurile TSKA-ului. Marii ultrași,ii bătea Bucurica cu o mâna :)))

tandd
tandd  •  04 August 2016, 14:14
Postat de steaua1986forever pe 04 August 2016, 13:42

Pai mai satene, tu crezi ca Steaua e doar echipa celor din Bucuresti ? Tocmai ne-ai aratat ca ai o gandire de baiat ***......Iar ca fapt divers, nu exista oameni mai anti-Steaua decat Mironica si ceilalti catelusi de la protv....aseara aproape ca plangeau de suparare...

pai io m-am bucurat ptr ei aseara chiar daca nu-s stelist si daca eram in bu -ash fi dus si la meci,ce-are una cu alta?foarte bine ca au fost multi spectator dar n-are nici un rost sa avem orgasm ca au fost 40mii de ,,stelisti,,,lumea s-a dus la meci sa vada un meci in care aveam sanse de calificare a unei echipe romanesti in prmul rand,in lipsa galeriilor crezi ca aia 40mii chiar erau stelisti cu totii??

Vezi toate comentariile (50)
Comentează
Close