INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SEMIFINALE

FOTO Juventus n-a uitat de mesajele care ironizau tragerea la sorți a semifinalelor Ligii: "Vă mai amintiți?" :)

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2015 20:21

Juventus a trecut de Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor (scor 3-2 la general) și va juca finala de la Berlin împotriva Barcelonei. 

Înaintea tragerii la sorți, fanii celorlalte 3 echipe din semifinale (Bayern, Real și Barcelona) își doreau ca adversarul din semifinale să fie Juventus. Pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini care ironizau acest lucru.

Azi, la cîteva ore după meciul de ieri de pe Bernabeu, terminat la egalitate, 1-1, pe pagina de Facebook a italienilor, au apărut mai multe imagini de la acea vreme, însoțite de mesajul: "Vă mai amintiți". 

juventus

a1

a3

a4

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (15)
76dani
76dani  •  15 Mai 2015, 10:50

Ca majoritatea dintre noi am văzut cele două manşe, Real a fost doar o repriză peste Juve, prima din returul de pe Santiago. Cu stilul mai puţin apreciat, cu jucători numiţi rebuturi, uite că au eliminat pe marele Real. Fotbalul se joacă şi cu mintea, nu doar cu piciorul. Ce va fi vom vedea, Barca nu va avea misiune uşoară deloc cu torinezii.

rokko
rokko  •  15 Mai 2015, 09:29
Postat de borat101 pe 14 Mai 2015, 22:02

Si ce joc de echipa are Juventus? Culmea daca Morata se ducea la PSG, Bayern, etc... nu mai dadea Juventus gol in tur si retur prin el. Morata a prins experienta cat timp a fost intre jucatori intradevar de valoare ce are Madrid.... ce valoare are un milog de Pirlo, Evra, Tevez, etc... rebuturi cu fitze in cap. Juventus sunt de fapt ASA Targu Mures al Romaniei! Voi stiti fotbal cum stie un elefant sa intre intr'o masina, tot incearca tot incearca pana o turteste.... ***

Pfff, Morata a gasit echipa unde sa si joace.Putea sa ramana la Madrid tinara speranta.La Juventus i s-a oferit sansa sa joace si sa creasca .Si are in echipa jucatori de la care are ce invata . "Rebuturile" de care amintesti i-au scos din competitie pe madrileni .Cred ca este clar ca trebuie sa analizezi notiunea de fotablist "rebut" . In rest doar comentarii si Real Madrid eliminata !

rokko
rokko  •  15 Mai 2015, 09:23
Postat de mikadoo73 pe 14 Mai 2015, 21:22

Juventus chiar este cea mai slaba echipa dintre cele 4 finaliste si cea mai slaba finalista a formatului Champions League,mai slaba chiar decat Atletico 2014,AS Monaco 2003 sau Chelsea 2012.Realul pur si simplu s-au batut singuri.Triumful italienilor in Champions League anul acesta ar fi chiar mai scandalos decat triumful grecilor la Euro 2004,insa sansele de reusita ale unui asemenea atentat la adresa fotbaluluisunt chiar mai infime si neverosimile decat triumful halucinant al Greciei.

Cum naiba e cea mai slaba daca a trecut de Real Madrid .Fotbalul se joaca pe teren nu in fata monitorului ...In cele 2 meciuri a fost echipa mai buna , pe teren .

Vezi toate comentariile (15)
Comentează