INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OLYMPIAKOS - BAYERN

FOTO Panică la antrenamentul lui Bayern » Corentin Tolisso s-a prăbușit la pământ ținându-se cu mâna de piept! Antrenamentul a fost suspendat

Articol de - Publicat luni, 21 octombrie 2019 09:37

În timpul unui antrenament al lui Bayern, Corentin Tolisso (25 de ani, mijlocaș central) s-a așezat pe gazon, punându-și mâna la inimă. Temându-se de un infarct, antrenorul Niko Kovac (48 de ani) a oprit antrenamentul.

  • Următorul meci al lui Bayern este în Liga Campionilor. Campioana Germaniei o va întâlni în grupa B pe Olympiakos marți, 22 octombrie, de la ora 22:00. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro.

Nu se putea un week-end mai rău pentru Bayern. Sâmbătă, campioana nu a învins nici la Augsburg (2-2, al doilea meci fără victorie) și l-a pierdut pe Niklas Süle (24 de ani, fundaș central), care a suferit o ruptură de ligamente încrucișate la genunchiul stâng și va lipsi minimum șase luni. Stoperul naționalei a mai avut o accidentare similară la același genunchi, în 2014, când juca la Hoffenheim. A stat atunci 203 zile. 

Duminică, în plin antrenament, francezul Tolisso s-a oprit brusc și s-a așezat pe gazon. Avea dureri în zona pieptului și își ținea mâna dreaptă la inimă. Se plângea de amețeli, nu mai putea sta în picioare.  

Temându-se ca jucătorul să nu aibă un infarct, Niko Kovaci a oprit imediat antrenamentul, iar doctorul echipei, Peter Ueblacker, l-a consultat chiar pe teren. Îngrijorați, ceilalți jucători stăteau în jurul lor. Ueblacker a plecat cu Tolisso la cabinet, iar Kovaci a suspendat ședința de pregătire.  

Din fericire, Tolisso și-a revenit. Nu era infarct. Jurnaliștii nemți nu au aflat deocamdată diagnosticul. Dar panica a trecut.

Un sezon întreg ratat 

Anul trecut, în septembrie, Tolisso și-a distrus genunchiul în meciul cu Leverkusen. Tot ruptură de ligamente la genunchi, ca Süle. Mijlocașul francez nu a mai putut juca nici măcar un meci până la sfârșitul sezonului. 

9 meciuria evoluat Tolisso în acest sezon la Bayern în toate competițiile

40 de milioane de euroeste cota lui Tolisso (contract cu Bayern până în 2022)

VEZI ȘI:

Gică Hagi, detalii despre accidentarea lui Ianis, înaintea duelului de gală cu Liverpool din Ligă: „Am vorbit cu el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează