INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VARDAR - STEAUA, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT LA PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP

FOTO Presa din Macedonia taxează decizia Stelei de a închide antrenamentul: "Liverpool, Lazio şi Roma ne-au respectat"

FOTO: Ekipa.mk +3   FOTO
FOTO: Ekipa.mk

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 23 iulie 2013 16:23

Steaua va juca în această seară de la ora 21:45, în direct la ProTV şi liveTEXT pe GSP.RO returul "dublei" cu Vardar Skopje.

La antrenamentul oficial de ieri, managerul general al Stelei a agresat o jurnalistă de la ProTV şi un cameraman, dar a şi închis antrenamentul oficial. Din cauza acelor incidente a primit o amendă de 400 de euro.

Nu doar presa din România a fost interzisă la antrenamentul Stelei, ci şi cea din Macedonia, care a ţinut să taxeze gestul celor de la Steaua. Site-ul Ekipa.mk a publicat un material în care şi-a manifestat nemulţumirea.

"Steaua a ales să nu respecte regulamentul celor de la UEFA în ceea ce ţine de prezenţa presei la antrenamentul oficial în primele 15 minute. Pe "Filip al II-lea" au mai venit nume precum Liverpool, Lazio, AS Roma şi Sparta Praga, toţi ne-au respectat, lucru care nu s-a întîmplat şi din partea Stelei", anunţă site-ul publicaţiei.

În ciuda acestei decizii, fotografii publicaţiei macedonene au reuşit să surprindă cîteva momente din şedinţa de pregătire.

Citeşte şi:  MM o duce pe Steaua din nou pe masa celor de la UEFA » ActiveWatch: "Comportament huliganic în relaţia cu presa"

MM, criticat dur pentru incidentul din Macedonia: "E de o perversitate fără limite, Reghe să se delimiteze de personajul ăsta"

Toate tunurile pe MM » APS face plîngere împotriva managerului Stelei la FIFA, UEFA, FRF şi LPF

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
dreamer123
dreamer123  •  23 Iulie 2013, 23:05

niste ciobani !

grande.balaci
grande.balaci  •  23 Iulie 2013, 19:36

cand patronul nu este "acasa" .....mm si reg au propriile metode si contribuie negativ la imaginea acestui club care, alaturi de craiova,dinamo si rapid, raman reprezentative pentru romania.

bogdan1407
bogdan1407  •  23 Iulie 2013, 17:50

lazio,roma,liverpool....dar astia sunt de la steaua:)))...indurare. dak nu ar fi nesimtiti,aroganti,si melteni nu ar fi steaua:-J nush cum de s.a adaptat reghecampf acolo,k a trait atatia ani in germania

Vezi toate comentariile (29)
Comentează