INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN

Franck Ribery va fi indisponibil pentru meciul decisiv cu Juventus din Ligă!

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 decembrie 2009 00:00

Internaţionalul francez al lui Bayern Munchen, Franck Ribery, indisponibil de mai bine de două luni din cauza unor probleme medicale la genunchi, nu va fi apt de joc nici la partida cu Juventus, programată marţi, la Torino, în ultima etapă din Grupa A a Ligii Campionilor, informează AFP.

Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani s-a confruntat cu o accidentare la tendonul rotulian, care l-a ţinut departe de gazon din luna octombrie, iar de curând a revenit la antrenamentele grupării bavareze. Totuşi, staff-ul medical al vicecampioanei Germaniei a decis ca Ribery să nu facă deplasarea la Torino, pentru a putea fi recuperat complet până la următoarea etapă din Bundesliga.

În schimb, echipa pregătită de Louis van Gaal va putea conta pe serviciile fundaşului belgian Daniel Van Buyten, care în ultima etapă din Bundesliga, cu Borussia M'gladbach, a fost înlocuit din cauza unei lovituri pe care a încasat-o în faţă. Fostul jucător al lui Marseille şi Hamburg a efectuat un control medical amănunţit şi a privit avizul doctorilor pentru a face deplasarea la Torino.

Juventus şi Bayern se vor întâlni marţi, în ultima etapă din faza grupelor Ligii Campionilor. Cele două formaţii ocupă locurile 2, respectiv 3 în Grupa A, unde Bordeaux a obţinut deja calificarea în optimile competiţiei, fiind separate în clasament de un singur punct.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close