INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

FRF nu a primit deocamdată solicitare de la UEFA » Sandu: "UEFA s-a adresat doar Stelei pentru a cere lămuriri"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 10 iunie 2013 20:18

UEFA a deschis o procedură disiplinară în cazul Stelei, însă preşedintele FRF, Mircea Sandu, spune că oficialii forului european nu s-au adresat decît clubului, pentru a cere lămuriri în ceea ce priveşte acest caz, nu şi Federaţiei.

"Din cîte ştiu eu, UEFA s-a adresat clubului Steaua şi a cerut lămuriri în ceea ce priveşte acest caz. Deocamdată nu am primit nici o solicitare de la UEFA.

Eu nu am ajuns încă la Federaţie, am fost plecat din ţară şi nu ştiu să fi venit vreo solicitare de la UEFA, dar nu cred, pentru că aş fi fost anunţat", a spus Mircea Sandu pentru Mediafax.


Citeşte şi:
OFICIAL! UEFA a deschis o procedură disciplinară în cazul Stelei, Liga Campionilor e în pericol! Cînd va comunica decizia

"Valiza" ajunge pe masa UEFA » Cine sînt cei care decid şi care ar fi cele 3 variante posibile pentru Steaua

Steaua face planuri de apărare în cazul unei sancţiuni UEFA » Paşii care ar trebui urmaţi

Şi marii stelişti văd echipa campioană afară din Europa: "Nu poate scăpa nepedepsită"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (84)
dlq1
dlq1  •  24 Iunie 2013, 04:02

Mare frustrare pe adversarii bunului simt ! Tot veninul pe care l-au strans ani de zile, il imprastie cu fervoare. Rabdare conationalilor, RABDARE ! UEFA va hotara !

viorescu
viorescu  •  11 Iunie 2013, 08:19

Abia astept ca UEFA sa bage-n seama si FRFul. Si sa se lamureasca din non combatul ei, de ce pe plaiurile mioritice e coruptia cit casa. Inclusiv in plan sportiv.

viorescu
viorescu  •  11 Iunie 2013, 08:18

Abea astept ca UEFA sa-i bage-n seama si FRFul. Si sa se lamureasca din non combatul ei de ce pe plaiurile mioritice e coruptia cit casa. Inclusiv in plan sportiv.

Vezi toate comentariile (84)
Comentează